Wysłany: 2009-05-09, 12:20 Poszukuje zdjęć z Warszawy
Mam pytnie do forumowiczów.
Czy ma ktoś i może udostępnić zdjęcia z Warszawy? Głównie chodzi mi o zabytki (Łazienki, Zamek Królewski itp).
Zdjęcie ma posłużyć do powiekszenia na duży format więc wskazana dobra jakość.
Tak gwoli wyjaśnienia to moi dziadkowie mają 60tą rocznice ślubu i na prezent zażyczyli sobie własnie taką reprodukcję. Duża odbitka w antyramie bedzie im się podobać.
Jeżeli ktoś zna może jakieś miejsce w internecie gdzie mozna taka reprodukcję zakupić to też bym prosił o podanie linka.
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2009-05-09, 12:29
Moge sie przejsc w przyszlym tygodniu po Warszawie i porobic pare fotek. Kolega ma dosc dobra lustrzanke Na razie nie mam mozliwosci.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 85 Skąd: Małyszyn/Katowice
Wysłany: 2009-05-09, 23:48
stara w-wa pod http://www.starawarszawa.pl/ jak dla dziadków, może im się spodobać, jeśli chcą powspominać. co do jakości, sam sobie oceń wg mnie na antyramę ok.
poprawiłem linka bo nie działał
gregg
Ostatnio zmieniony przez 2009-05-10, 07:09, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum