Tombo. Autoryzowany montaż i serwis autoalarmów i blokad Mickiewicza 55, Wieruszów
szukałem w google.pl i na Wieluniu nic nie znalazłem ale Wieruszów nie jest daleko
w Turowie i w Kurowie są specjaliści do zakładania autoalarmów
tu masz namiary na gościa z Kurowa 605310422 nam naprawia pojazdy służbowe i montował alarmy i centralne zamki
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-06-07, 11:47
To wszystko zależny do jakiego samochodu chcesz zakładać. Jeśli ma już magistralę CAN (Controller Area Network) to część "specjalistów" będzie kręciło nosem, że mogą się pojawiać błędy, a jak na światłowodzie to wątpię aby ktoś z Wielunia i okolic w ogóle się zbliżył do tego samochodu.
Mam kolegę w FUS BMW Warszawa i opowiadał że ostatnio wymieniali wiązkę światłowodową w najnowszym BMW serii 7. Koszt zakupu wiązki dla ASO to 80,000zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum