Lokalizacja nie jest ważna. Interesuje mnie bardziej wyjście na jakiś plac zabaw ( np.
w pobliżu jakiegoś osiedla). Myślę, że zainteresowany rodzic pobytem u mnie swojej pociechy dojedzie nawet na obrzeża miasta. Interesowałby mnie lokal na razie nie za duży ok. 60 - 80 metrów.
Ważniejsza dla mnie jest cena, gdyż analizując ceny wieluńskie za wynajem to ok. 30-50 zł za metr, czasem zastanawiam się, jaką metropolią jest Wieluń.
Okazuje się, że ode mnie oczekuje się minimalnych opłat za pobyt dziecka, a z drugiej strony, gdy pytam o ceny lokalu to są one porównywalne do cen warszawskich ( na obrzeżach miasta).
Ważniejsza dla mnie jest cena, gdyż analizując ceny wieluńskie za wynajem to ok. 30-50 zł za metr, czasem zastanawiam się, jaką metropolią jest Wieluń.
Ta cena 30-50 zł do dotyczy raczej peryferii miasta - w centrum lokal pod sklep to jakieś od 100 zł wzwyż...
witam! właśnie skończyłam pedagogikę opiekuńczo - wychowawczą (licencjat) i bardzo interesowała by mnie praca w Twoim "Przedszkolu". Gdyby się udało to czekam na informację
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum