Będzie gdzieś na Popiełuszki. Na pewno będą przyjmować reklamacje, ale po co czekać ślij do serwisu głównego i tak tam trafi a pominiesz sklep i będzie szybciej.
Na pewno będą przyjmować reklamacje, ale po co czekać ślij do serwisu głównego i tak tam trafi a pominiesz sklep i będzie szybciej.
Dokładnie. Ja kiedyś kupiłem cyfrówkę (pierwszy i ostatni raz) w Media Markt i reklamowałem ją bezpośrednio w autoryzowanym serwisie. Co prawda pracownicy i polityka serwisu okazała się totalnym debilizmem i musiałem się trochę napracować, aby usterkę usunęli mi na gwarancji, ale dałem radę
Nie ma czegoś takiego jak serwis sklepu. Za niewadliwe działanie sprzętu odpowiada producent nie sprzedawca. Jeżeli masz kartę gwarancyjną to musisz mieć w niej adres serwisu. Podaj markę i typ sprzętu to ci powiem gdzie uderzyć. W większości wygląda to tak, że dzwonisz do serwisu i się umawiasz przyjedzie kurier do domku do ciebie dasz mu sprzęt i czekasz.
Pomógł: 3 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Sie 2008 Posty: 293 Postawił 5 piw(a) Skąd: Okolice
Wysłany: 2009-07-11, 08:59
Dowiedziałem sie o numer telefonu dla zainteresowanych 043-843-45-37 i przyjmują towary na reklamacje z tego sklepu co był na poprzedniej ulicy tak mi powiedziano w sklepie.Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum