Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2009-07-23, 14:59
Szukałem czegoś takiego jak 4 lata temu się tutaj przeprowadziłem, grałem w podobnej lidze przez 5 lat, ale Wieluń to miasto siatkarskie, więc trzeba się było przekwalifikować
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2009-07-24, 11:52
chlopczyk, na tym, że gram sobie rekreacyjnie raz, dwa razy w tygodniu w siatkę ze znajomymi
Wyczynowy sport (jeżeli można o takim u mnie mówić) - koszykówka - skończył się jakoś w 2 klasie ogólniaka, jak stawy przestały wytrzymywać obciążenie
Jako że październik zbliża się wielkimi krokami, to odświeżam temat Amatorskiej Ligi Koszykówki w Wieluniu Zainteresowane ekipy zapraszam - 501 65 66 67 Marcin.
Sala w Gimnazjum nr 1 do koszykówki nawet się nadaje z tego co wiem do końca sierpnia zakończony zostanie w niej remont (nowe oświetlenie i zdemontowana została w niej drewniana boazeria pod sufitem- całkiem fajnie teraz wygląda)
Ostatnio zmieniony przez bob_mistrz 2009-08-18, 23:38, w całości zmieniany 1 raz
Więc jest tak - na dzień dzisiejszy mecze planowane są w soboty w sali szkoły nr 1 (wiadomo o którą sale chodzi).
Zainteresowanych jest do tej pory 5 ekip, w tym dwie szkoły (Budowlanka i LO) plus ekipy z Wielunia, Sieradza i Złoczewa. Ale sądzę, że na początku roku szkolnego zgłoszą się jeszcze jakieś szkoły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum