wg mojej opinii zawodnicy którzy do tej pory byli rezerwowymi, będziemy musieli się z nimi rozstać!
odnośnie wzmocnień-> każdy przychodzący do naszego klubu zawodnik musi być lepszy od zawodnika którego mamy obecnie. Słyszałem że Politechnika W-wa może być też w rozsypce, mają tam kilka niezłych grajków, z Trefla nie brałbym nikogo no może Wojtka Serafina bo to zawodnik z charakterem i o sporych umiejętnościach! Mam jednak dziwne wrażenie że Trefl nie spadnie . . .
nasze wzmocnienia zależą w dużej mierze od Skry, bo jeżeli np. Heikkinen zostanie to Wnuk im nie będzie potrzebny jako 4 środkowy. Może Kurek albo Bąkiewicz (ale to raczej są marzenia) bo Skra blokuje ich talenty na ławce.
Co do przyjęcia ja chętnie widziałbym jeszcze Z.Żurka jako dopełnienie składu.
Skład na sezon 09/10 według mnie mógłby wyglądać tak:
Neroj/?, Matejczyk
Zajder, Buniak/?, Sobala/?, Wnuk/wersja zagraniczna?
Błoński, Bartodziejski, Żurek/? , ??
Sarnecki, Lubiejewski
Ja popatrzył bym jeszcze na skład Trefla, Olsztyna i Wawy bo tam można znaleźć wartościowych graczy, a 2 ostatnie zespoły mają problemy z finansami i nie wiadomo czy wystartują. Podobał mi się też w zespole BBTS Michał Jaszewski.
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2009-04-12, 16:07
Damiao napisał/a:
Co do przyjęcia ja chętnie widziałbym jeszcze Z.Żurka jako dopełnienie składu.
w/g mnie Zbyszek jest "za słaby"
Żeby się wzmocnić, potrzebujemy 2 rasowych przyjmujących, którzy juz mają doświadczenie w PLS i zdecydowanie wyzszego rozgrywajacego. Pomyślał bym równiez o ataku. Lubiejewski oczywiście jest ok, ale Sarnecki jest niepewny w ataku i czesto się myli.
A co do całego zespołu, to muszą się chłopaki wziąść do ćwiczenie mocnej zagrywki, bo to co mamy teraz juz nie wystarczy
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Gustlik, pocieszyłeś mnie tym postem Widze ze razem ze mna nalezysz do elity, wiec nie bede Ci juz przeszkadzal Tez kibicuje Siatkarzowi od samego poczatku. Wczesniej WKS-owi z Majtyką w skladzie i Wlazłym! Czekamy na jakies prawdziwe informacje o wzmocnieniach!
a ja mam swoje zdanie...nie wierze że będzie tak jak tłumaczyli prezesi że będą kosmetyczne zmiany 2-3 zawodników...bo ci których będą chcieli zostawić to z 6-kowych zawodników w większości staną się zmiennikami a ewentualni z ławki obecnej będą poza dwunastką meczową i może im to nie odpowiadać...dlatego boję się że stanie się poważny problem i na prawdę nie wiem czy zdają sobie sprawę jakie koszty czekają ich w związku z nowymi twarzami w drużynie....na chwilę obecną można powiedzieć że nie ma nikogo bo z tego co słyszałem z dniem 31 maja wygasają wszystkie kontrakty.
a jaką my mamy ławkę ?
Kosmęda, Sobala/Buniak(obydwaj zasłużyli na pierwszą "6" więc nie wiem kogo wpisać na rezerwę) , Sarnecki(on zostanie), Zychla i M.Paniączyk
Oni odejdą(rząśnia, syców, działoszyn) bo klubowi nie są potrzebni bo kadra będzie liczyć raczej 12 osób, a wzmocnienia muszą być konkretne.
Ostatnio zmieniony przez Damiao 2009-04-14, 07:51, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum