Czyli wszystko co z drewna od drzwi po schody do bud dla psa. Meble wykonujemy na zamówienie z drewna lub płyt wiórowych.
Oferujemy najwyższą jakość w rozsądnej cenie.
Wszelkich informacji udzielamy pod numerem telefonu:
793 735 247
lub na PW.
tablica1.jpg
Plik ściągnięto 298 raz(y) 148,89 KB
Ostatnio zmieniony przez Sylwester 2011-06-29, 12:05, w całości zmieniany 6 razy
... te drzwi z futryną drewnianą ok 50 cm to jak trumna wygląda , ja bym tak nie zrobił i chyba nie zaproponował nikomu , mozna futrynę częściową wstawić i ładniej to będzie wyglądać ... ale to moja opinia ...
_________________ "Miałem zamiar zmienić koszulkę, ale zamiast tego zmieniłem zamiar" (Kubuś Puchatek)
Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 845 Piwa: 16/5 Skąd: Wieluń/Wrocław
Wysłany: 2011-06-19, 13:12
MAR-COM napisał/a:
... te drzwi z futryną drewnianą ok 50 cm to jak trumna wygląda , ja bym tak nie zrobił i chyba nie zaproponował nikomu , mozna futrynę częściową wstawić i ładniej to będzie wyglądać ... ale to moja opinia ...
Ok rozumiem Ciebie, ale wiesz to jest tak, że mój ojciec ma album ze zdjęciami różnych drzwi, wyrobów stolarskich i pokazuje klientowi jakie sobie życzy, żeby mu zrobić.(widocznie klientowi takie odpowiadały)
Jednym się takie drzwi podobają innym nie. Druga rzecz, że na zdjęciach wszystko wygląda nieco inaczej niż jak masz przed oczyma daną rzecz.
słuchaj wiem jak wygląda furtyna 50 cm , bo takie musiałbym u siebie założyć ale założyłem drzwi przesuwane , bo przez trumne codziennie przechodzić to porażka ...
_________________ "Miałem zamiar zmienić koszulkę, ale zamiast tego zmieniłem zamiar" (Kubuś Puchatek)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum