Wysłany: 2009-10-29, 12:23 Franciszek Smuda nowym selekcjonerem kadry
Franciszek Smuda nowym selekcjonerem kadry
Franciszek Smuda został nowym selekcjonerem reprezentacji Polski - dowiedział się nieoficjalnie Onet.pl.
W głosowaniu zarządu PZPN w warszawskim hotelu Sheraton popularny "Franz" pokonał większością głosów Henryka Kasperczaka. Za Smudą opowiedziało się 15 członków, od głosowania wstrzymał się Stefan Majewski, a tuż przed zebraniem z funkcji członka zarządu PZPN zrezygnował Kazimierz Greń.
Franciszek Smuda to były trener m.in. Lecha Poznań, Legii Warszawa, Wisły Kraków, obecnie pracujący w Zagłębiu Lubin.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2009-10-29, 14:30
Zabawne sa komentarze w tym stylu. Z jakiego pustego? Co maja powiedziec panstewka, ktore maja kilkakrotnie mniejsza liczebnosc ludnosci od Polski, a na MS jada:
Panstwo - liczba ludnosci
Dania - 5 500 000
Szwajcaria - 7 500 000
Slowacja - 5 500 000
Serbia - 10 000 000
Polska - 38 000 000
Juz pomine te z innych kontynentow, typu Bahrajn - 600 000, czy Nowa Zelandia 4 000 000. Jeden z tych zespolow pojedzie na MS.
Wysłany: 2009-10-29, 16:45
Jedno jest pewne przy panu Franciszku , nie będzie żadnych układów . Przyznam że myślałem że wybiorą kogoś innego .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Debiut Franciszka Smudy: Polska vs Rumunia. Nie jestem fanką piłki nożnej, ale to co dziś chłopaki sobą zaprezentowali..., mecz był tak emocjonujący, że mi się przysnęło na pół godziny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum