Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-11-30, 19:41
zagraniczne sa najlepsze bo na tych polskich pełno reklam. Na tlenie np bywa, że i 7 dziennie. Kiedyś miałem na interii i tam tez kupe było. Wiec zrezygnowałem i założyłem gdzie indziej i nie żałuje
tlen ma to do siebie że im częściej sprawdzasz maila tym masz więcej reklam Polecam gmail.com - brak spamu chyba że na własne życzenie - podanie adresu przy rejestracji na różnych portalach, np joost
_________________ "All this chaos in heads of quarter intelligentsia comes from that science
is really not for everybody."
[Hugo Steinhaus "Memories and Notes"]
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-12-01, 18:26
w aol.com np można sobie tak zrobić aby tylko listy od kontaktów z listy mogły przyjsc. Poczta na IMAP4 chodzi ;p No i oczywiście bez limitu rozmiaru konta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum