Sprawdź w
- sklepie z zabawkami obok Big Stara,
- księgarni Neptun koło Kina
- księgarni Rozmarynowkiego na Kaliskiej
- w sklepach Wiking Stare Sady 11B, 18-tego stycznia na przeciwko starego sądu
- Papirus na przeciwko ING
- hurtownia DM na Fabrycznej
W Wieluniu LEGO dostaniesz tylko praktycznie w dwóch punktach:
- Papirus na ul. Śląskiej
- MAX sklep z zabawkami na Placu Legionów.
W DM na 100% nie ma, bo handlują tylko Cobi (dla mnie tandetne niestety).
Polecam jednak allegro - zdecydowanie taniej. Przykład: samolot z Lego City 190zł z przesyłką a w Papirusie 250zł. W MAXie są troche niższe ceny niż w Papirusie, chociaż w Papirusie mają chyba większy wybór.
O ile się wiem to w NEPTUNIE jest najtaniej i mają największy wybór.
Jak ostatnio wchodziłem, żeby kupić atlas to widziałem, że małe pudełko jest po 16 zł, a w MAX -ie po 18 zł, czyli wychodzi że w MAX -ie jest o 12,5% drożej
O Neptunie nie wiedziałem, a siedzę trochę w tym temacie z wiadomych względów Dobrze wiedzieć Jednak polecam zdecydowanie allegro Na dużych paczkach jest duża oszczędność
Terjan to ma tylko cobi i nic innego. Lego to miał chyba z 4 lata temu ( i to tylko z 3 - 4 pudełka na oddzielnej półce przy kasie), a poza tym to Terjan jest bardzo drogi i nie opłaca się tam kupować.
[ Dodano: 2010-01-19, 19:12 ]
Jak ktoś chce to znalazłem taką stronkę z cennikiem elementów klocków lego.
Terjan to ma tylko cobi i nic innego. Lego to miał chyba z 4 lata temu ( i to tylko z 3 - 4 pudełka na oddzielnej półce przy kasie), a poza tym to Terjan jest bardzo drogi i nie opłaca się tam kupować.
[ Dodano: 2010-01-19, 19:12 ]
Jak ktoś chce to znalazłem taką stronkę z cennikiem elementów klocków lego.
Dziękuję Wszystkim za Pomoc:) ale to nic nie dało obdzwoniłem wszystkie sklepy i nie ma tego zestawu którego szukam lego technic 8275 na allegro oszaleli z cenami jeżeli miałby ktoś owy zestaw do sprzedania za kwotę nie większą niż 480zł. Proszę o kontakt pod maila kirysek19@o2.pl
Na allegro jest najtaniej jeśli chodzi o klocki lego, natomiast wcale się nie dziwię, że w Wieluniu nie ma w sklepach takich zestawów. Po prostu zamrożona kasa, zanim ktoś ewentualnie znalazłby się, żeby zakupić podany przez Ciebie zestaw. Podejrzewam, że mogliby Ci sprowadzić w którymś z wieluńskich sklepów z klockami, ale i tak narzucona przez nich marża przebiłaby cenę najniższą z allegro. Niemniej życzę powodzenia.
Wysłany: 2010-02-10, 21:46
Nemesis1985 napisał/a:
lego technic 8275 na allegro oszaleli z cenami jeżeli miałby ktoś owy zestaw do sprzedania za kwotę nie większą niż 480zł.
Skąd wziąłeś tą cenę 480zł? Skoro w sklepach internetowych i na allegro oscylują w granicach 600-700zł to może należy przyjąć do wiadomości że tyle po prostu kosztują.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum