Pomógł: 13 razy Dołączył: 26 Sie 2009 Posty: 1171 Skąd: Skąd?
Wysłany: 2010-03-08, 17:24 Praktyki
Witam.
Jestem obecnie na przedostatnim semestrze studiów I stopnia, kończących się tytułem inżynierskim. Do całych formalności brakuje mi wykonania 4tygodniowych praktyk(160godz).
Poszukuję firmy, która mogłaby przyjąć mnie do odbycia wymaganego przeszkolenia. Firma preferowana dla mnie to firma zajmująca się automatyką przemysłową lub gospodarczą. Nie odmówię również firmom elektronicznym (teoretycznym i praktycznym).
Posiadane umiejętności: znajomość rysunku technicznego, obsługa środowisk Pascal, C/C++, G, Matlab, programowanie mikro-kontrolerów, DSP, pakiet Office, PHP oraz MySQL(początki), umiejętność obsługi przyrządów elektronicznych(elektrycznych), certyfikat CISCO Academy, konfiguracja i znajomość obsługi sieci, opanowany świat Windows, Debian, Ubuntu, Fedora.
Brak SEP-a.
Wszystkie firmy oraz jednostki firmowe zainteresowane pomocą(nieodpłatną) proszę o kontakt:
tel: 695 981 443
Rafał Janik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum