Na pewno można coś takiego znaleźć w sieci, zastanawiam się jednak czy to jest zdrowe? Jak sobie pomyślę o tych wszystkich aspektach związanych z żywnością, to zaczynam się zastanawiać czy takie "dodatki" powinny się znajdować w naszym menu. Nie widziałem, że jesli idzie o bezpieczeństwo żywności, to tyle jest aspektów na które trzeba zwracać uwagę https://www.unileverfoods...o_zywnosci.html Lektura tego artykułu na unilever i o podobnej tematyce ale na innym portalu skłoniła mnie do tych przemyśleń. Bo co na przykład dzieje się z barwnikiem podczas odgrzewania posiłku, albo przetwarzania składników. Wiem, że barwniki dzielimy na naturalne i syntetyczne i że tych pierwszych używali już nasi pra przodkowie, mam wątpliwość odnośnie tych drugich. Dla bezpieczeństwa ja w swojej kuchni używam tylko tych naturalnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum