W Intermarche w lodówkach obok warzyw, były takie soki.
Pomarańczowy na pewno, ale czy marchewkowy to nie pamiętam.
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Dzisiaj moja mama przywiozła ze szpitala w Łodzi sok marchwiowy z firmy "Cymes", 250 ml kosztowało 2,5 zł. Spróbowałem i powiem, że naprawdę dobry. Tak sobie pomyślałem, że można by porozmawiać, np. z panami z ABC przy Śląskiej czy nie udałoby się im takich soków sprowadzić, ja bym na pewno kupował i myślę, że nie tylko ja.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2010-03-20, 15:44
na przeciwko testa rossy robią soki na miejscu
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
marchewki ołowianki z pierwiastkami wzbogacone ... szkoda że ciężkimi trującymi
Tak drogi mamy w kiepskim stanie, jest ich mało, wszystkie prowadzą przez wioski, a jeżeli już się znajdzie jakaś droga szybkiego ruchu to akurat przy niej musi rosnąć marchewka. Przestańcie opowiadać bzdury.
Ferbik i jak znalazłeś gdzieś ten soczek? Z ciekawości, na spróbowanie bym sobie również kupił
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum