Wiecie może gdzie można naprawić kartę graficzną? I czy w ogóle ktoś wykonuje takie usługi bo generalnie taki sprzęt się teraz nowy od razu kupuje no ale karta jeść w miarę dobra Geforce 8500GT szkoda bo ma tylko ponad rok, gwarancja chyba była na dwa lata ale niestety nie mogę znaleźć ;/
Problemy już były od miesiąca jak tylko jakąś grę się uruchomiło po 10 minutach się wieszało wszystko kompletnie, a przed wczoraj jak się powiesiło tak teraz jedynie jest w stanie wyświetlić początkowe informacje BIOSu i ładowanie systemu ale ekran powitalny to już dla niej za wysokie progi
Dodam tylko że nie jest wina temperatury bo w stresie nie dochodziła nawet do 70 stopni. Coś się musiało z elektroniką stać.
Jeżeli ktoś miałby namiary na jakąś firmę czy osobę to proszę o kontakt tylko tak nie za daleko Maksymalnie Łódź czy Wrocław.
Pomógł: 15 razy Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 659 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-03-30, 23:00
Tu praktycznie nie ma kondensatorów... A przeprogramowanie karty no to już nie mam pojęcia jak i czym Jak byś Arch chciał to Ci mogę ją podrzucić. Jak ci się nic nie da zrobić może chociaż gdzieś radiator będziesz mieć możliwość sprzedania bo jest dość konkretny.
Dzięki, ale póki dostępu do netu nie mam w domu to mogę się zajmować nią wyłącznie na sucho, po uprzednim przygotowaniu narzędzi
Kondensatory masz zwykłe elektrolity czy polimerowe?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum