Witam,
Oferujemy usługi prania podciśnieniowego metodą ekstrakcji u klienta.
Pracujemy wyłącznie na maszynach i środkach chemicznych firmy Karcher. Środki chemiczne używane do czyszczenia są nieszkodliwe dla środowiska i posiadają atest.
nr kontaktowy 0-889-528-358
vvivvo [Usunięty]
Wysłany: 2008-08-07, 16:25
hej, czy tapicerki samochodowe rowniez wchodza w zakres uslug? co z podsufitka?
Za wykładzinę z dużego pokoju (pokój 5x6) 50zł a za dywan z holu 30 zł
Więc za wszystko 80zł zapłaciłam. Polecam tego pana gdyż bardzo ładnie wyprał, jestem zadowolona
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Za wykładzinę z dużego pokoju (pokój 5x6) 50zł a za dywan z holu 30 zł
Więc za wszystko 80zł zapłaciłam. Polecam tego pana gdyż bardzo ładnie wyprał, jestem zadowolona
no to nie takie złe ceny. to teraz można zrobić impreze u Ciebie
Szukam namiarów na człowieka zajmującego sie praniem dywanów, tapicerki itp. Najlepiej sprawdzonego przez forumowiczów
Witam! Moja firma zajmuje się kompleksowym utrzymaniem czystości w domach, lokalach, biurach i firmach. Oferta prezentuje się następująco:
- specjalistyczne pranie dywanów (pranie dogłębne lub czyszczenie pielęgnacyjne - różne metody w zależności od natężenia brudu i rodzaju materiału)
- czyszczenie wykładzin podłogowych
- czyszczenie i szorowanie posadzek kafelkowych (sklepy, pawilony, domy)
- czyszczenie mebli tapicerowanych – fotele, kanapy, pufy, narożniki, krzesła
- czyszczenie oraz impregnacja zabytkowych mebli tapicerowanych - antyki
- pełne czyszczenie obić tapicerskich w samochodach, welur, alcantra, skóra
- usuwanie nieprzyjemnych zapachów
- impregnacja antyalergiczna w sypialniach oraz innych pokojach
- pranie materacy
- kompleksowe utrzymanie czystości w domach, biurach, lokalach i firmach.
Świadcząc swoje usługi nie posługuję się półśrodkami, zlecenie wykonuję precyzyjnie i dokładnie za pomocą markowego sprzętu oraz chemii. Efekt końcowy mojej pracy ma wywołać uśmiech zadowolenia na twarzy klienta. Usługi te wykonuję 24/h od poniedziałku do soboty. Dojazd do klienta gratis. W razie jakichkolwiek pytań proszę dzwonić pod numer 519115365 - Artur.
_________________ rzeczy niemożliwe robię od ręki, tylko cuda zajmują mi trochę więcej czasu:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum