Pomogła: 12 razy Wiek: 45 Dołączyła: 18 Maj 2010 Posty: 699 Piwa: 16/34 Skąd: Osjaków/Wydrzyn
Wysłany: 2010-05-19, 20:14
Praca na sklepie jako kasjer-sprzedawca skierowana głównie do kobiet /chyba że jakis pan sie uprze he he/
-na początek najniższa krajowa
-umowa -pierwsza na okres próbny-miesięczna a dalej sie zobaczy/na czas nieokreslony/
jakies pytania moj gg jest w profilu
[ Dodano: 2010-05-19, 20:17 ]
-hm dochodzi do tego jeszcze premia uznaniowa to tak na marginesie
_________________ "Kobiety rodzą się aniołami, ale kiedy życie połamie im skrzydła - pozostaje już tylko latanie na miotle"
Chodziło mi raczej o to, że ten temat; Wieltonowskie eldorado - Praca Wielton - opinie o pracodawcy nie jest odpowiednim miejscem na tego typu ogłoszenia .
No ale skoro tak ma być, i jeśli komukolwiek uda się "załapać" do nowej pracy, to ... niech tak będzie.
Gdyby jednak ktoś zdecydował o przeniesieniu tego ogłoszenia w odpowiednie miejsce, to poproszę o skasowanie pozostałych "śmieci"
Pomogła: 12 razy Wiek: 45 Dołączyła: 18 Maj 2010 Posty: 699 Piwa: 16/34 Skąd: Osjaków/Wydrzyn
Wysłany: 2010-05-19, 21:02
-już mi się nie chce znacie dane kontaktowe więc piszcie -najlepiej na GG
-sorki za utrudnienia jestem Tu od wczoraj i dopiero raczkuje-nie chce sie nikomu narazić
-z szacunkiem daughter
_________________ "Kobiety rodzą się aniołami, ale kiedy życie połamie im skrzydła - pozostaje już tylko latanie na miotle"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum