Blink ująłes to w sposób najzupełniej słuszny.
Nie będe cytował tutaj postów bezposrednio obrażający mnie czy innych bo jest tego bardzo dużo w tej chwili. Nie ma sensu wytykać tego czy owego, a już mowa o tym podwożeniu itd. to jest typowe okazywanie frustracji. Myslę że gdyby Ferbik wiedział jakie rzeczy bedziesz wypisywał (Mike) to nawet nie chciałby na twój samochód popatrzeć.
Nie mogę zrozumiec tylko dlaczego, skoro ci uzytkownicy napisali że odchodzą to sie ciągle wypowiadają?
Żyj i daj żyć innym.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lip 2005 Posty: 407 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-01-06, 21:40
Ok. nie ma sensu deliberować więcej nad tym co się stało. Mam to gdzieś...
W odpowiedzi na twój bardzo rozległy post Blink, który sprowadza się w głównej mierze do twierdzenia, że na forum kosoku ludzie nie pisali sugeruję zobaczyć ilość napisanych postów w dziale motoryzacja i porównać do innych działów. Nie wiem czy część nie została wykasowana.
Gregg to jest sprawa, która w małym stopniu Cię dotyczy więc daj luz. Masz w jednym racje, jesteśmy sflustrowani tą całą sytuacją...
THE END
Ps. Oby zapowiedzi Marcina się nie sprawdziły co do forum bo nie będzie kim pomiatać...
Blink [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-06, 21:44
mike napisał/a:
Ps. Oby zapowiedzi Marcina się nie sprawdziły co do forum bo nie będzie kim pomiatać...
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lip 2005 Posty: 407 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-01-06, 21:56
Ehh nie zrozumiałeś...
admini nie będą mieli kim pomiatać
MAPET [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-06, 23:23
Ferbik.. wg mnie nalezy sie nad toba litowac i plakac czy sie smiac.... jestes jedna wielka chodzaca porazka wedlug mnie!!! to co piszesz to tez smiech na sali!!! normalnie mnie rozbrajsz.. pamietasz z 1 forum uciekles i (słowo wymoderowano)!! utworzyles dzial fotografia i umarl.. bo .. uciekles!! powstalo 2 forum.. i dorwales sie do koryta i mieszasz!!! w dodatku nie umiesz sie przyznac do bledu i tyle!!! jedziesz po wszystich od zawsze teraz przyszla pora ze jado po tobie.. dla mnie jestes spalony!!! a Twoje zaczepki o pisowanie sa poprostu smieszne!!!
MAPET, czy do Ciebie nie dociera to, że forum nie jest od wylewania takich żali i smutków...
Napisz do Ferbika na PW, wyżal mu się, może Cię zrozumie w końcu, ja na przykład nie mogę...
Odemnie masz ostrzeżenie, za obraze Administratora i ciągłe urządzanie wycieczek osobistych.
Temat zamykam i proszę o nie ciągnięcie tego wątku w innych topicach, ponieważ działa to na szkodę forum.
W przeciwnym razie będę dawał ostrzeżenia, tym użytkownikom, którzy nie dostosują się do mojej prośby, a tematy będą od ręki usuwane.
To tyle, liczę na wyrozumiałość niektórych osób.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum