Cena jest ustalana indiwidualnie, zalezy ona od modelu samochodu, terminu, czasu wynajecia, dojazdu, dystansu, jest także możliwość przybrania samochodu samodzielnie lub przez nas.
A ja polecam inną firmę: www.samochodydoslubu.pl
Wybór troche większy. Sam miałem ostatnio okazję do przejażdżki czarnym Lincolnem TownCar. Świetne wrażenia.
Zajmujemy się wynajmowaniem samochodów zabytkowych i nowoczesnych limuzyn. Zapewniamy wysokiej jakości obsługę takich uroczystości jak: ceremonie ślubne, przyjęcia okolicznościowe, komunie, chrzciny, majówki, randki, rocznice ślubu, imieniny, urodziny, wieczory panieńskie i kawalerskie, studniówki, itp. Świadczymy także usługi dla firm, w tym transport na i z lotniska. Nasze samochody biorą udział w programach telewizyjnych, reklamach, filmach, itp.Co roku można nas zobaczyć na Ogólnopolskich Targach Ślubnych.Jesteśmy tam największym wystawcą.Odległość nie stanowi dla nas przeszkody i dlatego dojedziemy w każde miejsce w Polsce. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą.
www.samochodydoslubu.pl - to największa firma z tej branży w środkowej Polsce.[color=indigo][/color]
Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Sie 2008 Posty: 226 Skąd: WARSZAWA
Wysłany: 2010-01-27, 12:32
Widzę że z "samochodydoslubu" robi się powoli kombajn, ZDJĘCIA PLENEROWE W PAKIECIE hehe czekam jeszcze na videofilmowanie
Z drugiej strony znam fotografów których pasjonują stare samochody i też dodają takie do pakietu, baa znam fotografa z Krakowa co kręci film, robi zdjęcia i jest kierowca limuzyny Sam jeden Nie wiedziałem go w pracy, ale moim zdaniem mógłby się zgłosić do Księgi rekordów Guinnessa
Z drugiej strony znam fotografów których pasjonują stare samochody i też dodają takie do pakietu, baa znam fotografa z Krakowa co kręci film, robi zdjęcia i jest kierowca limuzyny Sam jeden Nie wiedziałem go w pracy, ale moim zdaniem mógłby się zgłosić do Księgi rekordów Guinnessa
Pasje rozumiem, kompleksową obsługę (zdjęcia, film, samochód...) też - jeśli wykonuje tę robotę kilka osób, ale jeśli to wszystko robi jeden "ekspert" to jest to wyczyn
Jakość takiego multi produktu na pewno powala
W temacie - czym do ślubu- proponuję GARBUSA-super sprawa, i wbrew pozorom ma wystarczająco dużo miejsca . Robi wrażenie . Podam namiary jeśli jesteście zainteresowani piszcie np,na gg 6016069
_________________ W temacie-czym do ślubu proponuję Garbusa - polecam - sami przetestowaliśmy - wygląda ślicznie i wbrew pozorom nie ma w nim mało miejsca . Jeśli jesteście zainteresowani to piszcie np.na gg 9016069.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 402 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: WIELUŃ
Wysłany: 2010-09-07, 22:30
Moi znajomi pojechali do ślubu czerwonym "maluchem". Mało tego, spóźnili się 30 minut na swój ślub.
Tego się nie zapomni do końca życia.
A o kolorze Mercedesa W 108 klasy S zapomni się po kilku głębszych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum