Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2009-05-27, 22:15 Barcelona zwyciezca Ligi Mistrzow
Barcelona pokonala w finale LM Manchester United 2:0. Mecz nie byl porywajacym widowiskiem. Mimo tego, ze uwazam Alexa Fegusona za najlepszego trenera w historii pilki noznej, mysle, iz dzisiaj pomylil sie w doborze taktyki. Wedlug mnie, MANU grajac w swoim normalnym ustawieniu nawiazaloby walke z katalonczykami, ktorej dzisiaj wyraznie zabraklo. Brakowalo mi przede wszystkim Paula Scholesa. Slabo zagrala obrona Anglikow. Brakowalo gry na skrzydlach pomocy. Napastnicy grali zbyt pasywnie. Co innego druzyna Barcelony. W kazdej formacji byli bezbledni. Manchester gral dobrze tylko pierwsze 10 minut, Katalonczycy caly mecz.
No nie wpadałbym w przesadną euforię Prawda jest taka, że MU nie miał po prostu dzisiejszego wieczoru dobrej koncpcji gry. Na początku troszkę przycisnęli. Po starcie bramki wdarła się dezorientacja. Później było już tylko gorzej. A szkoda
Jakby nie było... dumnu po zwycięstwie, wierny po porażce... MANCHESTER UNITED
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2009-05-28, 10:21
Karzełek napisał/a:
No nie wpadałbym w przesadną euforię
Patrząc na cały sezon (a oglądałem mecze ligi angielskiej, włoskiej, francuskiej no i oczywiście hiszpańskiej w tym praktycznie 90% spotkań barcy w sezonie) mogę z pełną odpowiedzialnością potwierdzić to co napisałem, dodatkowo: Iniesta = Złota Piłka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum