Wystarczy podać numer VIN i otrzymujemy liczbę wpisów w bazie danych na temat tego samochodu. Aby otrzymać szczegółowe informacje należy uiścić opłatę.
Samochody z USA dostępne są w Wieluniu dzięki ofercie firmy DuoNet.
DUO-NET SP. Z O.O. Wieluń
No to ja się podłaczę - osobiście polecam firmę MARBIKES. Firma z Wielunia, na życzenie sprowadzą każde auto z USA. Są solidni i konkurencyjni cenowo.
Zapraszam na http://www.marbikes.pl/index.htm.
A jak ktos jest zainteresowany amerykańcem, to nadal mam do sprzedania Toyotę Camry z USA, rocznik 2006
Red a co będzie następne? Też amerykaniec czy coś co potrafi jeździć także po łukach?
Camry jeżdzi po łukach Tak w ogóle to bardzo fajne auto, strasznie wygodne na trasie, bardzo dynamiczne ale co niestety za tym idzie w parze to kosztowne w utrzymaniu - zresztą jak większość amerykańców. Na trasie to jeszcze ujdzie ale w mieście to troche pali...
A tak w ogóle to naprawdę polecam firmę MARBIKES - solidna i dobra oferta.
Skoro dziś mamy forumowy koncert życzeń, to ja chciałabym coś takiego.
Co do koloru preferowałabym czarny, ale jak nie będzie, to już może zostać ten granatowy.
Powodów jest kilka. M.in. niemałe koszty utrzymania, chociaż jeszcze nie aż takie straszne jakby się mogło wydawać - głównie dlatego, że auto jest bezawaryjne. Są też inne powody, ale o tym może kiedy indziej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum