Chciałbym zakupić pendrive'a, najlepiej o pojemności 8GB. I tutaj chciałbym zapytać czy możecie mi polecić jakieś marki i konkretne modele? Czy macie już jakieś "doświadczenie" w tym temacie?
Pytam ponieważ miałem już PENDRIVE KINGSTON DataTraveler 8GB DT101 i na moim komputerze chodził tragicznie. Już nie mówię, że odczyt albo zapis był wolniejszy niż producent podaje, zapisu wogóle nie było. Połączenie się urywało w połowie kopiowania ponieważ komputer przestawał widzieć urządzenie. Co ciekawe na innych komputerach działa bez zarzutu, a inne pendrive'y na moim komputerze pracują normalnie... dziwne zjawisko
Czekam zatem na podpowiedzi
Mam coś takiego:
http://www.allegro.pl/ite...mb_s_gl_ce.html
Sandisk Cruzer Contour - chodzi ok, nie wiesza się, na moje skromne potrzeby wystarcza w zupełności, ale ja to nie jestem wymagający...
W niskiej cenie - do wspomnianych OCZ ATV i Corsair Voyagera dodałbym OCZ Rally2.
Jednak OCZ ATV w wersji 4GB zawiódł mnie - na zamówione 2 sztuki rok temu, już 3 razy musiały iść na gwarancję (za każdym razem otrzymywałem nowy egzemplarz)
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2009-06-02, 23:11
pqi sa strasznie wolne, takie moje zdanie
_________________ Też jestem w szoku.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2009-06-03, 06:53
A może zamiast flaszki kupić małego twardziela przenośnego na USB. Ja kupiłem 250kę Seagate i uważam że jest świetny. No i taaaaka pojemność w porównaniu do flaszek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum