Nie wiele dalej niż ogródki, więc co za różnica, dlaczego już pisałem. Może dlatego nie przychodzą...
Już pisałem dlaczego na Popa, ale powtórzę: są ogródki na dworze, jeśli zrobi się chłodniej albo jeśli pada - siadamy w środku. Myślę, że TO SĄ ARGUMENTY przemawiające za tym miejscem, a jeśli uważasz, że ludzie nie przychodzą na spota ze względu na (widzimisię) miejsce, to mogę tylko ubolewać nad Twoimi życiowymi wartościami.
Ja myślę ze nie miejsce jest ważne a ludzie z którymi się spotykamy, bo to ludzie tworzą atmosferę
Mnie Popiełuszki nie przeszkadza mimo że ode mnie jest bardzo daleko bo drugi koniec miasta.
Ostatnio na spocie było tam bardzo przyjemnie, najpierw posiedzieliśmy na zewnątrz a jak chlodno się zrobiło weszliśmy do środka więc w sumie to takie trochę teraz uniwersalne miejsce. Tez ze wzgledu na to ze można tam coś zjeść, można wypić drinka nie tylko piwo.
Ale jakbyście chcieli spotkać sie w polu też w sumie bym przyszła, bo jak wspomniałam to ludzie a nie miejsce są ważni.
Ja się chętnie w piątek z forumowiczami spotkam mam nadzieję że dopisze większość osób i ZAŁOŻYCIEL TEMATU!
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Ja myślę ze nie miejsce jest ważne a ludzie z którymi się spotykamy, bo to ludzie tworzą atmosferę
Tylko zauważ że tam jest tak nadymione że nie da się siedzieć. No ale cóż cza się zawsze podporządkować.
Szkoda tylko że nie można spotkac się w innym miejscu, tzn. bez mgły dymy nikotyniowego. Pozdrawiam założyciela tematu i nalegających nad spotkaniem się w tym klubie.
Pomógł: 15 razy Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 659 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-06-17, 23:16
czarny napisał/a:
Tylko zauważ że tam jest tak nadymione że nie da się siedzieć. No ale cóż cza się zawsze podporządkować.
No właśnie ale czarny nawet nie ma co odpowiadać bo widzisz że się tylko odezwiesz i zaraz dostaniesz wykład o wartościach. Ja się już też miałem teraz nie odzywać ale mówię nie odnoszę się do tego co Ferbik napisał odnośnie miejsce, że nie pasuje tylko poprę boba no ale jednak i tak to było za dużo Ale teraz już mogę obiecać że się już nie wypowiem odnośnie spotów tylko zawsze dostosuję
Choć w sumie troszeczkę szkoda że nie są brane pod uwagę propozycje innych osób, ale w końcu Ferbik organizuje spota więc jak najbardziej może sam zadecydować gdzie spot
Na tym kończę temat spotów, żeby znów nie było mi wmawiane że jest ważne dla mnie miejsce bo jak już kiedyś mówiłem jest ono dla mnie bez różnicy, a z pewnością każdy woli gdzieś bardziej gdzieś mniej.
Szkoda tylko że nie można spotkac się w innym miejscu, tzn. bez mgły dymy nikotyniowego. Pozdrawiam założyciela tematu i nalegających nad spotkaniem się w tym klubie.
Znowu dym tytoniowy... Jakby nie było gdzie się inhalować i czymś lepszym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum