ja mam bardzo długie włosy..(85 cm..) ostatnio chciałam je skrócić..ale moj Men mnie namawia żebym nie podcinała...i też boje się jakiejkolwiek zmiany..
ogolnie teraz tez jest moda na dlugie wlosy u chlopakow, ja np od roku mam dluzsze tylko wycieniowane i mi z tym dobrze dziewczyną tez sie pdobają chlopcy w dluzszych wlsoach
Ktoś napisał,że długość i ogólnie fryzura musi być dopasowana do twarzy-i to jest prawda. Tak naprawdę to jest najważniejsze. Mi w zbyt krótkich jest źle, w zbyt długich też źle, więc zawsze długość moich włosów wahała się granicach do ramion i za ramiona. Teraz mam trochę za ramiona i jest git
ja przeważnie robiłam tak: zapuszczałam tak do połowy pleców a później ścinałam tak do szyi. Teraz uważam że w tak krótkich, źle mi by było, bo mam za gęste. i na razie są jakie są.
a co do chłopaków z długimi wlosami to mi się tak podobają maksymalnie do ramion i oczywiście dobrze dobrane do rysów twarzy
Ja przez pare lat nosiłam długie włosytak do ramion czasami bywały dłuższe ale rok temu postanowiłam coś zmienić teraz mam takie wycieniowane do uszu,w jednej i drugiej fryzurze czułam się dobrze ale czasami trzeba coś zmienić.
_________________ "Być gwiazdą,gwiazdą ludzi fantazją.."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum