Z RADOŚCIĄ INFORMUJĘ: iż trwają pracę nad sprowadzeniem : KOŁOWROTKÓW,WĘDEK I ZANĘTY firmy Jaxon.
W przypadku sprowadzenia Zostaniecie poinformowani na forum jako pierwsi.
!!!Z RADOŚCIĄ INFORMUJE !!!
Osoby które chcą pozbyć się swoich starych wędek, kołowrotków czy też wikliny lub czegoś innego może zdać swój nieużywany sprzęt do mnie w komis (preferowane wędki i kołowrotki).
Jaka będzie prowizja ? :
na czas określony 20% ceny (3 miesiące)
na czas nieokreślony 30% ceny (4 miesiące)
Na przełomie poniedziałku wtorku dostawa wędek oraz kołowrotków firmy JAXON, na gwarancji.
Nasz sklep/firma oferuje najniższe ceny w mieście.
Wędki o długości 3,6 do 3,9 oraz możliwe większe rozmiary, ponadto kołowrotki od 1 do nawet 8 łożysk z dodatkową szpulą.
Zapraszamy powoli na zakupy !!!!!
Strona Firmy :www.sklepwbhd.sklepna5.pl (w budowie- koniec budowy strony - koniec lipca). Budowa strony następuje bardzo powoli ze względu na ograniczoną ilość produktów oraz na to iż powoli będą dodawane artykuły JAXON.
Firma ciągle posiada wędki firmy KONGER Promocja :
(Minimalna wartość wędki to 40zl)
1 Wędka -4%
2 Wędki -6%
3 Wędki -9%
4 Wędki -12%
5 Wędek -15%
Możesz przyjść z kolegami i wybrać wędki (rabat będzie naliczony od sumy zakupów was wszystkich)
Wielka Okazja
Ostatnio zmieniony przez wieluniak20 2009-07-01, 09:18, w całości zmieniany 1 raz
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2009-06-30, 13:59
Strona fajna , szkoda że wędek nie ma ;( . Interesuje mnie odległościówka teleskopowa ok 4m , ma pan takie cudo ??
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Weź sobie typową składaną feederkę. Teleskop wygodniejszy w rozkładaniu i transporcie ale to jedyne jego zalety.
Wysłany: 2009-06-30, 19:36
Ferbik napisał/a:
maaciej76 napisał/a:
Weź sobie typową składaną feederkę. Teleskop wygodniejszy w rozkładaniu i transporcie.
Strzeliłeś w punkt , właśnie dlatego transportu chcę takie wędzidło kupić .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Feder 3,9 M Firmy Ninja do 120g wyrzutu - 60zł (tworzywo)
Coral TeleStrong Firmy KONGER 3,9 M do 150g wyrzutu - 36zł (dod.włókna szklanego)
Bolonka 3,8 M Firmy KONGER do 30g wyrzutu - 90zł (węglówka)
Tele Accord 3,9 M Firmy JAXON do 40g wyrzutu -84zł (węglówka + wł. szklane)
Tele Accord 3,9 M Firmy JAXON do 25g wyrzutu -63zł (j/w)
Tele Accord 3,8 M Firmy Jaxpn do 20g wyrzutu -49zł (j/w)
Tele Accord 4 M Firmy Jaxon do 20g wyrzutu -52zł (j/w)
Tele Adventure 3,9 M Firmy Jaxon do 20g wyrzutu -30zł (tworzywo)
Tele Adventure 3,9 M Firmy Jaxon do 45g wyrzutu -47zł (tworzywo)
W firmie posiadamy jeszcze wędki dla początkujących amatorów od 9zł (plastik).
(Mam nadzieję że zaspokoiłem głód wiedzy forumowicza).
Ostatnio zmieniony przez wieluniak20 2009-07-01, 10:27, w całości zmieniany 2 razy
Już w czwartek !!!!!!
Nowa dostawa art.wędkarskich :
Traper,Bushido,Hikara (żyłki,zanęty,siatki,ciężarki,koszyczki,dodatki do zanęt,atraktory i wiele innych).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum