Wysłany: 2009-07-11, 20:27 Zgubiłem Portfel Ze Wszystkimi Dokumentami
Witam!
Otóż dziś na naszych słynnych ogródkach o godz. 12.00 -13.00 po stronie Carlsberg zgubiłem portfel z pełną zawartością. tj. dowód osobisty , rejestracyjny , ubezpieczenie , prawo jazdy , książeczkę wojskową , kartę bankową i trochę gotówki 50Euro.
Jeżeli ktoś z was napotka się przypadkiem na jakiś czarny portfel który będzie sobie leżał luzem to proszę nie przejdźcie obojętnie koło niego.
Jedyne co zrobiłem to zablokowałem konto bankowe także karta jest już nieważna.
Moje imię i nazwisko: PIOTR CHOJNACKI
Za pomoc w znalezieniu portfela nagroda pieniężna
Bardzo was proszę o pomoc
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2009-07-12, 10:24
A może przez GG do radia 6861414 się czegoś dowiesz
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Ja na Twoim miejscu zgłosiłbym na policję, zaznaczając że zaistniała taka a taka sytuacja i jest prawdopodobieństwo, że portfel jest w radiu, ale o tym dowiesz się dopiero jutro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum