Podam średnią cen niektórych art. wędkarskich w mieście (Traugutta i p/ rzemiośle)
Traper
1Kg zanęty : u mnie 4,2zł u konkurencji ceny sięgają nawet do 6zł
2,5kg zanęty : u mnie 8,6zł u konkurencji nawet do 12zł
5 Kg zanęty : u mnie 16zł u konkurencji okolice 20zł
Haczyki HIKARA
u mnie 4,2 zł u konkurencji nawet do 6zł
Kołowrotki i Wędki JAXON
u mnie najtańszy kołowrotek jaxon i wędka kosztują 25zł i 30zł u konkurencji ceny przekraczają nawet o 25-35%.
Te dane są prawdziwe oparte na zeznaniach klientów mojego sklepu (co jakiś czas pytam kupujących jakie ceny są u konkurencji)
Wiem że jest naprawdę duszno i parno ale warto !!!!!!!!!
Od dziś do kupienia nowe art. wędkarskie JAXON : kołowrotki,haczyki,ciężarki,wędki,żyłki oraz zanęta !!!
Ceny zanęty JAXON :
1 KG - 4,4 zł bez względu na rodzaj ryby !!!
2,5 KG - 9,3 zł bez względu na rodzaj ryby !!!
Ceny zanęty XXL 3kg - UWAGA !!!!!!!!! 7,5 zł
Już od jutra : nowe robaczki (pinki,białe,czerwone,kolorowe)
Ostatnio zmieniony przez glizda 2009-07-15, 13:00, w całości zmieniany 1 raz
Osoby które mają jakieś pytania co do art. wędkarskich (wędki,kołowrotki itd..) mogą składać pytana pod nr gg : 9893684 .
Zapraszamy konkurencji do składania pytań poprzez gg np : (czemu tak tanio,lub zażalenia się) , w końcu macie w zwyczaju dzwonić do moich dostawców i oburzać się ze tanio mamy i maja nam nie sprzedawać towaru (dość często tak robicie).
Już od jutra wielka promocja niektórych artykułów :szlifierki 500W ; Przypon hikara , woreczki rozpuszczalne ; żyłka extreme taniej o Podatek VAT-22% i parę innych artykułow.
Oraz świeże dostawa robaków
Osoby które chciały by dokonać zamówień art. wędkarskich Firm JAXON i Traper proszone są o wstąpienie do siedziby naszej firmy WIELUŃ UL. WOJSKA POLSKIEGO 36 ponieważ do końca tego miesiąca zostanie wysłane zamówienie firmy (braki).
Na stronie po zakończeniu prac znajdować się będą :
1. Wędki JAXON
2. Żyłki JAXON
3.Kołowrotki JAXON
Oraz zanęty,atraktory i dodatki JAXON i TRAPER.
KONIEC PRAC : 31 Sierpień br.
Z radością informuje iż 1 etap prac nad strona został zakończony.
Dodane zostały wszystkie możliwe wersję kołowrotków sprzedawane w naszej firmie
oryginalnej Firmy www.jaxon.pl (na kołowrotki jest 12-na gwarancja)
Z radością informuje iż 2 etap prac nad strona został zakończony.
Dodane zostały wszystkie możliwe wersję wędek sprzedawane w naszej firmie
oryginalnej Firmy www.jaxon.pl (na wędki jest 12-na gwarancja)
Zaznaczam iz poza ofertą www sa również wędki firmy konger oraz innych firm, jak również innych firm kołowrotki.
W celu większych informacji zapraszam do kontaktu poprzez gg lub poniższe posty.
Od jutra w naszej firmie po dostawie :
Około 77 rodzai wędek i modeli do wyboru na każdą kieszeń
Około 51 modeli i rodzai kołowrotków
oraz pozostałych artykułów wędkarskich różnych firm : JAXON, TRAPER i mniej lub bardziej znanych w atrakcyjnych cenach.
Już jutro :
nowe świeże robaczki bez przekretów .
Osoby zainteresowane zakupem robaków zapraszamy już dzisiaj do zapisów na robaki :
Oczywiście jest to zaliczka 100% potrzebnych robaków.
Zapisując się na robaki oszczędzasz !!!
Pinka mix 125ml z 3,7 do 3,5zł
Pinka mix 250ml z 7,3 do 7zl
Robak kolor z 1,7 do 1,5zł
Robak biały z 1,6 do 1,5zł
czerwony (den 3) z 3,8 do 3,5zł
Naprawdę warto !!
W sumie oszczędzasz 1,1zł biorąc po 1 paczce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum