Najpiękniejsze Polki na żywo
14-07-2009
W środę mieszkańcy Wielunia będą mieli okazję podziwiać półfinalistki wyborów Miss Polski 2009. 27 kandydatek z całego kraju zaprezentuje się podczas specjalnego show, promującego to bezprecedensowe w naszym regionie wydarzenie.
Panie będzie można podziwiać na ul. Podwale, gdzie szykuje się prawdziwy piknik z najpiękniejszymi kobietami naszego kraju. Atrakcyjnie, szczególnie dla męskiej części publiczności, zapowiada się pokaz strojów kąpielowych. Wielunianie będą też wybierali Miss Publiczności.
W czwartek kandydatki pojawią się w Zduńskiej Woli a w piątek w Pęczniewie. Półfinały wyborów Miss Polski odbędą się w sobotę w Sieradzu.
(mak) - POLSKA Dziennik Łódzki
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2009-07-14, 19:42
Byczek napisał/a:
Zapraszam serdecznie z Oriflame na półfinały z Miss Polski jutro 15 lipca na pikniku w Wieluniu podwale.
Nie chcę wyjść na malkontenta, ale 15 lipca (środa), jak każdy inny dzień, zaczyna się o godzinie 00.00, i kończy po 24 godzinach . Rozumiem że na ładne dziewczyny warto czekać całą wieczność, ale ……, jakby tak jeszcze dokładna, albo chociaż przybliżona godzina była podana, to zaoszczędził bym sobie cennego czasu, to raz, a dwa pewnie nie przegapiłbym takiej gratki .
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
a może się wybiore obejrze
ale obejrzałam kandydatki...wiem piękniejsza nie jestem, ale takie cudne to one nie są, tylko figure mają, a to chyba nie wszystko?
a może się wybiore obejrze
ale obejrzałam kandydatki...wiem piękniejsza nie jestem, ale takie cudne to one nie są, tylko figure mają, a to chyba nie wszystko?
No nie wszystko, ale moim skromnym zdaniem figury to one ładnej nie mają, no może dwie czy trzy...I zaraz będzie,że zazdrościmy . I żeby nie było - za piękność to ja się również nie uważam.
no fakt moja figura to już odbiega w całkowitą drugą strone z twarzy to może 4 mi się podobały i to oczywiście że z makijażem były, a co by było jak by bez?
ciekawe jak na żywo wyjdą
no fakt moja figura to już odbiega w całkowitą drugą strone z twarzy to może 4 mi się podobały i to oczywiście że z makijażem były, a co by było jak by bez?
ciekawe jak na żywo wyjdą
No to mamy podobny pogląd Przejrzałam fotki jeszcze raz i jedynie mogą być te o nr 8, 11, 15, 16,17 a i tak szału nie ma. Trzeba pamiętac,że mówimy o Miss Polski, więc...
Spooky napisał/a:
Oj dziewczyny, przesadzacie. Z tych pokazanych może tylko 4 - 5 mi się nie podobało, pozostałe ładne
Ok, spoko, nie powiem,że kazdy ma inny gust,bo jestem hetero ale patrzę też okiem tej samej płci, więc może w tym tkwi sęk.
Wielunianko, a Ty jakie numery obstawiasz?Ciekawe czy te same.
tak tylko ja tych Twoich numerów nie widzę...
moje wybrane to: 20,41,42,45,52
Spooky może ładne...ale Miss Polski ma być tylko ładna? nie powinna być największą pięknością widziałam parę ładniejszych dziewczyn, tylko figura nie ta co wymagają na Miss...
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-07-15, 01:36
Wielunianko, faktem jest że czasem idąc ulicą można zobaczyć dziewczynę, która spokojnie mogłaby być jedną z faworytek tego półfinału. Nie ma jednak co narzekać, bo panie są bardzo ładne Szczególnie te, które Ty podałaś. Dodałbym jeszcze do tych podanych przez Ciebie 43, 44, 50, 63. Natomiast pani z numerem 45 podana przez Ciebie, nie przypadła mi do gustu.
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum