Strasznie niemiła obsługa. Byłam nastawiona, że skorzystam z usług tej pani. Zadzwoniłam, aby spytać o ceny zabiegów, które mnie interesują, a pani do mnie z prenensjami, że w ogóle śmiałam dzwonić i o to pytać. Zniechęciłam się.
Proszę nie stwarzać jakiś nie prawdopodobnych historii, ponieważ każdemu kto dzwoni udzielam interesujących go odpowiedzi. Jak ma pani jakiś problem to niech pani zadzwoni a nie wymyśla kłamstwa.
Jak już coś to "nieprawdopodobnych". Nie będę się kłócić, bo nie mam takiego zamiaru, ani też nie wymyślam kłamstw, bo jaki miałabym cel? Forum jest po to, by przedstawiać swoją opinię i dyskutować. Nie mam już problemu, bo nie skorzystam z pani usług. Jeśli pani raczy odebrać telefon za 6razem, kiedy zainteresowany dzwoni i jeszcze jest pani niezadowolona, że ktoś przeszkadza w pracy to proszę zatrudnić kogoś do pomocy np. w roli sekretarki bądź nie podawać numeru telefonu, jeżeli sobie pani nie życzy, aby przeszkadzano pani w pracy albo wydzielić godziny, w których można dzwonić. Nic więcej do powiedzenia nie mam na ten temat. Taka jest moja opinia i nic ani nikt jej nie zmieni.
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2009-07-14, 10:44
Jaki charakter takie podejście do klienta...
Tak na marginesie, Ożarów to chyba nie najlepsze miejsce by przyciągnąć klientów z Wielunia - trochę daleko... Ale cóż, życzę powodzenia
Drodzy czytelnicy Forum przykro mi że osoba o Nicku upadły anioł wypisuje takie bzdury ja nie miałam nigdy takiej sytuacji jak ona pisze a chowanie się za pseudonimem to nie jest sposób aby szkodzić innym osoby dzwoniące do zakładu są traktowani z szacunkiem i te osoby co dzwoniły pewnie się z tym zgodzą a nie jakieś urojone historie będą wypisywały pozdrawiam
A jeszcze jeśli chodzi o wypowiedz bob_mistrz pierwszy raz widzę tego osobnika na forum a tym bardziej nie znam go z reala i zastanawiam się co miał na myśli pisząc Jaki charakter takie podejście do klienta bo moim zdaniem powinno się poznać człowieka i sprawdzić jego podejście do tematu a nie opierać się na plotach i oceniać ludzi
pozdrawiam
_________________ Zapraszam
Cwaniak [Usunięty]
Wysłany: 2009-07-15, 07:17
Siema wam ludziska jaki jestem taki jestem każdy widzi ale jeśli o mnie chodzi to niechaj ten upadły anioł się przede wszystkim podniesie i napisze kim jest a co do oceniania ludzi nie sztuka napisać że np Bob się onanizuje jak się go nie widziało. a nie gniewajcie się że podaje takie przykłady ale ale dla mnie prosty przykład jest jasnym przykładem pozdrowionka a i muszę się umówić na jakąś depilacje
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2009-07-15, 07:27
ewunia546, po pierwsze dobrze, że Ty mnie widzisz pierwszy raz, ja już Ciebie widziałem i mi wystarczy,
po drugie używaj opcji zmień, a nie pisz jeden post pod drugim,
po trzecie pisz w sposób zrozumiały stosując zasady ortografii i interpunkcji, chociaż po co, nie??
Cwaniak, a może chińczyk co?? logujesz się na forum, piszesz pierwszy post w obronie uciśnionej Ewy i myślisz, że wszystko jest ok?? coś mi tu śmierdzi...
A teraz wracamy do tematu, ponieważ moderator działu da nam po uszach.
Żeby nie robić całkowitego offtopa, miałem się nie wypowiadać w temacie Twojego gabinetu kosmetycznego, ale jak dla mnie kiepska reklama (plakat masakryczny - o ile to można w ogóle nazwać plakatem), kiepskie miejsce, brak cen - od razu zniechęca do wizyty, zalatuje mi amatorką, ale obym się mylił, pozdrawiam
Śmieszy mnie to co pani wypisuje. Nasuwa się jedno stwierdzenie- winny się broni i tłumaczy. Gdyby takiej sytuacji nie było to skończyłaby pani swoją dyskusję na jednym poście i tyle. Gdyby potraktowała mnie pani w uprzejmy sposób i byłabym zadowolona, przedstawiła to na forum to pewnie by pani nie podziękowała, bo uważałaby pani, że to naturalne. A teraz wielkie larmo, bo ktoś wypowiada się negatywnie. Niech pani zauważy, że nikt z pani klientów nie zabiera głosu na temat pani gabinetu kosmetycznego. Ciekawe dlaczego. To raz,
a po drugie: Jeśli zwracała się pani do mnie na „pani” to niech to nadal podtrzymuje, bo nie przypominam sobie, żebyśmy w przeciągu kilkunastu godzin przeszły na „ty”.
A wypowiedzi Cwaniaka komentować nie będę, bo i tak już użytkownik jest usunięty.
Żeby się nie powtarzać, to w tym wypadku podpisuję się pod wypowiedzią bob_mistrz z którym się w 100%zgadzam.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 1504 Piwa: 17/150 Skąd: z północy
Wysłany: 2009-07-15, 12:49
bob_mistrz napisał/a:
Jaki charakter takie podejście do klienta...(...)
bob-mistrzu, nie badz tendencyjny w swoich wypowiedziach, przyszlemu prawnikowi to nie przystoi
upadłyanioł napisał/a:
(...)Jeśli pani raczy odebrać telefon za 6razem, kiedy zainteresowany dzwoni i jeszcze jest pani niezadowolona(...)
Z ciekawosci przed chwilka zadzwonilem do Pani Ewy. Odebrala telefon za pierwszym razem!!, ponadto, udzielila mi wszystkich interesujacych mnie informacji w sposob kulturalny
Upadlyaniele, czyzbys takze byla kosmetyczka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum