R E K L A M A
P O R E K L A M I E

Wieluń - forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio

Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia Strona Główna Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Administrator
2009-07-16, 23:59
Nowy Gabinet kosmetyczny "Ewa"
Autor Wiadomość
Nevermind 
Mieszka pod Wieluniem

Piwa: 1/1
Wysłany: 2009-07-15, 15:41   

Wystarczy sprawdzic adresy IP i bedzie wiadomo kim "byl/byla" uzytkownik Cwaniak :roll:

Ferbik 
Administrator

Piwa: 107/205
Wysłany: 2009-07-15, 17:39   

hiszpan napisał/a:
Z ciekawosci przed chwilka zadzwonilem do Pani Ewy. Odebrala telefon za pierwszym razem!!, ponadto, udzielila mi wszystkich interesujacych mnie informacji w sposob kulturalny :shock:
Upadlyaniele, czyzbys takze byla kosmetyczka

No właśnie...

bob_mistrz 
WIELUNIAK
Skowyrny

Piwa: 9/14
Wysłany: 2009-07-15, 18:01   

hiszpan napisał/a:

bob-mistrzu, nie badz tendencyjny w swoich wypowiedziach, przyszlemu prawnikowi to nie przystoi ;)

tendencyjność - tendencyjność stronniczość, brak obiektywizmu; pogląd, działanie wynikające z tendencji.
tendencja skłonność, dążność, inklinacja, dyspozycja psych. (do czegoś); kierunek rozwoju, trend; świadome, lecz nie bezpośrednie orędownictwo, poparcie jakiegoś punktu widzenia, jakiejś tezy przez mówcę, autora utworu.
źródło: słownik-online.pl

powiedz mi w którym miejscu jestem tendencyjny??

Jeżeli chodzi o tendencyjność prawników, to przynajmniej korporacyjni muszą być tendencyjni :P

hiszpan, Ferbik, a nie przyszło wam do głowy, że teraz po tej burzy w szklance wody, ktoś doszedł do konstruktywnych wniosków, co??

Ferbik 
Administrator

Piwa: 107/205
Wysłany: 2009-07-15, 18:04   

Chyba nie o tym temat...

upadłyanioł 
Dojeżdża PKSem

Wysłany: 2009-07-15, 18:20   

Moja naprawdę już ostatnia wypowiedź w tym temacie, żeby nie było, że sprawę wymyśliłam: Nie jestem kosmetyczną drogi hiszpanie. A pani Ewa odezwała się do mnie telefonicznie, ale ja już (mówiąc kolokwialnie) olałam sprawę. Na szczęście to nie jest jedyny gabinet kosmetyczny w okolicy.
Postaw piwo autorowi tego posta

hiszpan 
Wieluniaczek
KiKo

Piwa: 17/150
Wysłany: 2009-07-15, 22:36   

bob_mistrz napisał/a:
(...)hiszpan, Ferbik, a nie przyszło wam do głowy, że teraz po tej burzy w szklance wody, ktoś doszedł do konstruktywnych wniosków, co??

Niewatpie :D Gabinet kosmetyczy, o ktorym mowa, znajduje sie daleko od Wielunia, a jego wlasciciel nie jest lubiany przez boba_mistrza ;)

bob_mistrz napisał/a:
(...)powiedz mi w którym miejscu jestem tendencyjny(...)

bobie_mistrzu, jestes tendencyjny w KAZDEJ swojej poprzedniej wypowiedzi w tym temacie. Przejawia sie to z Twojej strony brakiem obiektywizmu, tendencyjna stronniczoscia oraz poparciem punktu widzenia kogos, kto podbnie jak Ty, na temat Gabinetu kosmetycznego EWA moze powiedziec tyle, co ja, czyli NIC. No chyba, ze juz korzystales z jego uslug? ;)
Spojrz na to ogloszenie z perspektywy osoby, ktora nie zna jego autora! Czy wyglada tak zle, jak wczesniej? Widzialem juz duzo gorsze ogloszenia na tym forum. Tam glosu nie zabrales ;)
Pozdrawiam

Spooky 
Wieluniaczek

Otrzymał 8 piw(a)
Wysłany: 2009-07-15, 23:48   

hiszpan, może pani Ewa po tym co przeczytała tutaj na forum postanowiła zmienić swoje postępowanie, bo zauważyła, że dotychczasowy sposób postępowania z klientem do niczego dobrego nie doprowadzi. Ale to tylko moja opinia.

Leveile Soleile 
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

Pomogła: 4 razy
Piwa: 12/27
Wysłany: 2009-07-16, 00:46   

Wszystko jest możliwe-obie opcje, pewnie prawdy się nie dowiemy. :wink:

majk-el 
Wieluniaczek
garnki lepi

Wysłany: 2009-07-16, 10:10   

Rozumiem, że nikt z osób zabierających głos w dyskusji nie korzystał z usług Gabinetu?

Jeżeli odpowiedź na to pytanie jest twierdząca to nie bardzo rozumiem sens wpisów.

ktośka 
Słyszał o Wieluniu

Wysłany: 2009-07-16, 21:16   

Witam
Jestem z Wielunia i bardzo często korzystam z usług Pani Ewy, jestem bardzo zadowolona ze świadczonych przez nią usług :D . Zajmijcie się kosmetyczkami z Wielunia bo jest się na kim wyżyć a pastwicie się nad Ewą która co dopiero zaczęła, musicie ja oczerniać ze wszystkich stron, wiem że jest konkurencja dla innych kosmetyczek bo ma naprawdę konkurencyjne ceny. A Upadłego Anioła niech wypryszczy na całym ciele

fafforek 
Dojeżdża PKSem

Pomogła: 2 razy
Postawił 3 piw(a)
Wysłany: 2009-07-16, 21:29   

Oooo, a co to za kłótnie??
Ja do Pani Ewy chodzę regularnie i jestem bardzo zadowolona :)
Ceny bardzo konkurencyjne w porównaniu do gabinetów kosmetycznych w Wieluniu, a jakość usług na wysokim poziomie.
Takie jest moje zdanie i pewnie wielu innych klientek (i klientów)
A to, że jedna klientka, spośród wielu, jest niezadowolona, to niestety zdarza się w każdym zawodzie i każdej działalności:)

red 
Moderator

Piwa: 68/22
Wysłany: 2009-07-16, 22:03   

Pozwólcie wypowiedzieć się niezadowolonym klientom jak również i tym zadowolonym. Tylko nie dopuszczajcie do zbędnych pyskówek - taka moja rada do moderacji i adminów.

kol. 
Słyszał o Wieluniu
Oo

Wysłany: 2009-07-16, 22:33   

Cześć :]
Jestem nowa na tym forum, może to mój pierwszy (a może i ostatni) post, ale wypowiedzieć się musze. Wstydzilibyście sie ludzie, rozumiem każdy ma prawo oceniać i wypowiadać się. bob_mistrz (z tego co zrozumiałam prawnik) zapewnie wie najlepiej, że konstytuja RP jak i podpisane przez państwo międzynarodowe deklaracje gwarantują wolność słowa, ale jest jeszcze coś, zaraz zaraz, jak to było?! hmmm...
.
.
.

Aaaa już wiem SZKODY MORALNE :]

PS:
bob_mistrz napisał/a:

... Po pierwsze, dostałem do rąk plakat promocyjny (no właśnie nie wiem czy plakat, czy ulotka czy coś w podobnego) i jakby to nazwać... Był kiepski. ...

Ty może też już nie baw sie photoshopem - paskudne masz to zdjęcie :/

@upadłyanioł,
zastanów się dziewczyno, czy warto. Pomyśl może troszkę nad swoim zachowaniem, pokazujesz tu tylko swoją rozkapryszoną stronę, sry ,ale choćby nawet było tak jak mówisz, to nie każdy musi czekać właśnie na TWÓJ telefon, ludzie muszą pracować :] :P czuje coś, że masz tendencje do przesadzania, albo
upadłyanioł napisał/a:
... to proszę zatrudnić kogoś do pomocy np. w roli sekretarki ...
może po prostu szukasz pracy?

Leveile Soleile 
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

Pomogła: 4 razy
Piwa: 12/27
Wysłany: 2009-07-16, 22:50   

Rany...nie można zamknąć tego wątku?Przecież to bez sensu-taka przepychanka, która i tak nic nie wnosi do tematu. :roll:

maed 
Dojeżdża PKSem
a wolałabym PKP!

Wysłany: 2009-07-16, 23:45   

Leveile Soleile napisał/a:
Rany...nie można zamknąć tego wątku?Przecież to bez sensu-taka przepychanka, która i tak nic nie wnosi do tematu. :roll:

Podbijam. Szczególnie zaś martwiący jest wysyp jednopostowych, nowych użytkowników w tym temacie - wnioski pozostawiam Wam.

Zaś za tekst osoby o nicku ktośka dałabym przynajmniej jedno ostrzeżenie - teksty w stylu "A Upadłego Anioła niech wypryszczy na całym ciele" są poniżej pewnego poziomu. Podobne zastrzeżenia mam do wypowiedzi osoby kol. adresowane do boba_mistrza - sorry, jechanie komuś po awatarze jako retorta na opinię boba_mistrza o plakacie sprawia, że czytając wątek co jakiś czas sprawdzam, czy przypadkiem nie jestem w piaskownicy i czy nie uderzy mnie nadlatująca znikąd łopatka.

Co do gorliwych obrońców pewnego zakładu kosmetycznego - ludzie, to się wydaje takie proste: zarejestrować się na forum i zacząć ciągnąć flejma w temacie, nikt się nie zorientuje. Prawda jest taka, że dla "wyjadaczy" jest oczywiste, jakim cudem kilku świeżych użytkowników przyciągnął jakiś temat, więc sobie darujcie.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi