A ja tych dalszych numerów ni widziałam, nie wgrały mi sie czy co? Zaraz zajrzę raz jeszcze. Aaa,bo przy kandydatkach jest numer,a ja 'jechałam' po kolei nie patrząc na numer przy fotce, bo niestety mi ucina dół strony nei wiem czemu.
Witam
Jutro zapraszam do Zduńskiej Woli RELAKS w piątek Pęczniew port na zalewie. Zapraszam do stoiska Oriflame na bezpłatne badanie cery oraz makijaże. W sobotę i w niedziele do Sieradza zapraszam na stadion Mosir autobus firmowy Oriflame, pokazy makijażu, konkursy z nagrodami;)
Barbara Godlewska tel. 605-558-640. Zapraszam też na stronę www.my.oriflame.pl/barbaragodlewska
zaczelo sie o jakiejś 17:30 ludzi było coraz więcej choć i tak jak na wieluń to było mało...
Dziewczyny fajne, stroje bikini itd, miss publiczności została kandydatka z nr 60.
Według mnie wcale nie najładniejsza (moim zdaniem powinna wygrać 44 lub 54)
Dziewczyny wyglądały dużo inaczej niż na fotkach ale tego można było się spodziewać.
Ogólnie fajna impreza. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum