Od 1 sierpnia rusza nowy kurs busów ABX2bus do Wrocławia.
Busy będą kursować od poniedziałku do soboty w godzinach: 6.30 8.30 13.30 16.00
i w niedziele o 13.30
Wszystkie busy odchodzić będą z dworca PKS, stanowisko 1.
Busy z Wrocławia będą odjeżdżać z głównego dworca PKS stanowisko nr 16
Odjazdy z Wrocka poniedziałek- sobota : 10:00, 12:00, 17:30, 19:30,
w niedziele o 17:30
z wielunia masz napisane wyzej przez Ferbika a cena - kierowcy mówia ze na pewno taniej niz pks ale jeszcze nie wiedza, studenckie maja byc atrakcyjne, rozklad na Wroclaw dostalem w busie jadacym na czewe jest tez na pks stanowisko nr 1
Ostatnio zmieniony przez Panterka 2009-07-16, 12:29, w całości zmieniany 1 raz
Dość często jeździłem tymi busami na trasie Częstochowa- Wieluń. Przeważnie komplet ludzi, czasem taki ścisk że nie dało się oddychać. Na trasie Wieluń- Wrocław będzie pewnie to samo jeśli nie gorzej. Czasem wolałem autobus niż busa. Jedzie się trochę dłużej, jest parę groszy drożej, ale można się zdrzemnąć, coś poczytać i jest więcej miejsca na nogi
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Przeważnie komplet ludzi, czasem taki ścisk że nie dało się oddychać. Na trasie Wieluń- Wrocław będzie pewnie to samo jeśli nie gorzej.
I tu sie mylisz drogi syd jak moze zauwazyles firma od busików wprowadza rezerwacje miejsc na linii wielun - wrocław tel. 782 481 476 mysle ze będzie git tym bardziej ze maja jechac conajmniej 40 min szybciej niz pks
Ostatnio zmieniony przez Panterka 2009-07-16, 20:52, w całości zmieniany 2 razy
Ja mam trochę inne dane, ale może właściciel tej firmy jest niedoinformowany
Autobus do Wrocka jedzie około 2:40, bus 2:30.
2:40 ? to chyba do tabliczki z napisem Wrocław, na dworzec, czyli miejsce docelowe, dojeżdża po mniej więcej 3 godzinkach.
I dotyczy to zwykłego jak i pośpiesznego, który co smieszne jest 2zł droższy, a zalicza po drodze wszystkie przystanki jak zwykły, i czas podróży też tyle wynosi..
Myślę, że te 30minut bus powinien być szybszy, bo jedzie prostszą trasą.
Ja mam trochę inne dane, ale może właściciel tej firmy jest niedoinformowany
Autobus do Wrocka jedzie około 2:40, bus 2:30.
Nie sugerowałem się rozkładem, tylko wypowiedzią kierowcy od kturego dostałem plan podruzy.
Myślę, że te 30minut bus powinien być szybszy, bo jedzie prostszą trasą.
I ja tez tak sądze patrząc na ulotke bus ma do zaliczenia tylko 7 przystanków po drodze, zresztą wszystko zweryfikuje zycie ulotka ulotka a zobaczy sie jak będzie, wracajac do lini wieluń - czewa przewaznie busy jada 1 godz 20 min zaliczajac wszystkie przystanki a pks przewaznie 2 godz 15 min (stojac bóg wie poco prawie 15 min w kłobucku na dworcu)
Ostatnio zmieniony przez Panterka 2009-07-17, 09:28, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum