...- piszecie tak, jakbyście zazdrościli czegoś Mateuszowi. ...
Raczej nie trafiłaś w sedno. Mnie osobiście raczej obraża pisząc takie głupoty i myśląc, że ja jako potencjalny odbiorca tego posta jestem w stanie w takie coś uwierzyć.
Pomógł: 11 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 449 Piwa: 12/1 Skąd: z samiutkiego piekła
Wysłany: 2009-07-23, 09:42
Dominika napisał/a:
iemniej jednak myślę, że warto poczekać na WYNIKI, EFEKTY.
Kilka postów wcześniej Mateusz był o nie właśnie proszony, niestety przemilczał to....
Jak słusznie zauważył Red na razie ma pieczątkę.... , a skoro firma nie istnieje od wczoraj
to jakieś efekty powinny być nawet jeśli jest strata to może dlatego, że są inwestycje w sprzęt,
środki transportu, czy co tam jest potrzebne do prowadzenia działalności.... tym też można się
pochwalić
Ferbik napisał/a:
No i my wszyscy pracujący i zarabiający powyżej tysiąca to jesteśmy mizerni, ciemni i egzystujemy...
Każdy kto w ten sposób odbiera posty Mateusza (ja też) nigdy nie będzie jego klientem
i mam nadzieję, że od teraz ma on tego świadomość,
bo trzeba ponosić konsekwencję swoich słów....
Mateusz, szczerze, za dużo pieprzysz, za mało robisz.
Powielasz tylko to, co widzisz na konferencjach, czyli pieprzenie - sensowne, czy mniej sensowne, ale dalej jest to pieprzenie.
Ferbik Ci zadał pytanie: "Mateusz odpowiedz tutaj szczerze: ile faktur już wystawiłeś od początku istnienia Twojej działalności?"
Odpowiedziałeś: "Nie wystawiam faktur Wiem o co chcesz zapytać... Zadaj mi proszę to pytanie jak będe miał 25 lat... "
Jest jedna przyczyna, dzięki której nie potrafisz odpowiedzieć na takie pytania i zaraz ją poznasz.
"Nie sztuką jest pracować przy ciężko przy łopacie ale mądrze prawda?"
Ja pracowałem przy łopacie, i co? Mam się czuć gorszy, bo pracowałem ciężko? Czy może Ty chcesz w ten sposób usprawiedliwić swoje lenistwo, że Ci się nie chce pracować?
"Work smart, not hard? Huh?" A może lepiej "smart and hard" Nie sądzisz?
Napisałeś: "Myślenie Działanie" *Bullshit*
Najpierw Działanie, potem Myślenie co można poprawić i dalej Działanie.
Zawsze najpierw Działanie. Jeżeli zatrzymałeś się na myśleniu, to jesteś w *(słowo wymoderowano)*. Po prostu.
Zadawali Ci różne pytania. Ja Ci zadam takie, na które powinieneś odpowiedzieć: "Co zrobiłeś dzisiaj?"
_________________ Pierwsze kroki w e-biznesie postawiłem dzięki Czas Na E-biznes
Ja tak z ciekawości. Czym się zajmują ci wszyscy milionerzy organizujący szkolenia? Czym się (poza szkoleniami) zajmują ich firmy? Jakiś handel? Jeśli tak to czym? Usługi? Jakie? Nie ma w tym odrobiny złośliwości, czysta ciekawość:)
Że tak pozwolę sobie swojego wcześniejszego posta zacytować...
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Czym się zajmują ci wszyscy milionerzy organizujący szkolenia?
Tutaj masz opis ich "osiągnięć" - http://www.myslecjakmilionerzy.pl/ - "trenerzy i zaproszeni goście".
Jak widać to m.in. tacy ludzie jak: filmowiec, piekarz, dziennikarz, właściciel biura tłumaczeń, posiadacz 3500 hektarowego gospodarstwa, właściciel serwisu samochodowego, właściciel myjni samochodowej itp itd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum