Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2008-01-29, 21:42
jestsuper napisał/a:
Jeszcze jedna sprawa, dlaczego cytowane są na każdym forum te stare listy sprzed kilku lat? Przecież ta gazeta wciąż jest wydawana i odświeżanie tych staroci chyba przez wszystkich znanych robi się nudne.
Ponieważ raczej nikt z forumowiczów nie czyta Bravo Girl, no i z tego powodu mają tyły z listami Ja bym proponował, żeby ktoś jednak kupował (albo jeżeli już kupuje ) Bravo i co tydzień wrzucał ciekawe liściki
Przypomniała mi się pewna scena z filmu "Poranek Kojota", w której Brylant prosi Dominikę o rękę, na co ona odpowiada mu, że nie może za niego wyjść, bo w Bravo Girl napisali, iż trzeba chodzić z chłopakiem przynajmniej 3 miesiące, żeby go poślubić.
Wysłany: 2009-07-17, 19:04 Głupie pytania na forach ;)
Czasem to nie wiadomo czy się śmiać czy płakac. Oczywiście wiem, że zdarzają się żarty, ale są tez osoby-zazwyczaj nastolatki, które naprawdę nie orientują się w tych sprawach,albo jakaś koleżanka je nastraszy i już zaczyna się panika.
Czytając poniższe pytania, a może bardziej odpowiedzi, można się nieźle uśmiać.
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-07-23, 14:58
Ten temat i każdy następny... nawet same tytuły po prostu rozbrajające.
Pytanie - czy oni tak na serio czy to po prostu pokolenie neo na wakacjach i im kompletnie się nudzi?
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum