Wysłany: 2007-10-30, 17:30 Klub Kibica Siatkarz Wieluń
Witam wszystkich! Organizuję wraz z kolegami Klub Kibica Siatkarz Wieluń. Robimy to przy pełnej współpracy z zarządem klubu oraz sponsorami aby całe przedsięwzięcie wyszło profesjonalnie. Zaprzaszam WSZYSTKICH KIBICÓW do uczestnictwa!!! Kontakt gg: 10340773. ELO!
Proszę nie używać w swoich postach koloru czerwonego - jest on zarezerwowany dla administracji forum. Ale tak to jest jak się nie czyta regulaminu.
Ferbik
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2007-10-30, 20:56, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Lis 2006 Posty: 407 Skąd: z każdego miejsca
Wysłany: 2007-11-11, 21:54
No i klub kobica zadebiutował. Inauguracja wypadła naprawdę okazale i efektownie. Mnie osobiście się bardzo podobało. Szaliki, trąbki, bęben... Szkoda tylko, że wynik nie taki
Przyznam, ze miałem okazję być po raz pierwszy na Pamapolu i jedyny niedosyt lub uwaga to spikerka. A dokłądniej to, że prowadzą to ludzie, ktorzy nie bardzo się znają na siatkówce. Obowiązuje pewien ceremoniał, do którego się trzeba umieć dostosować, a dokłądniej momenty przedstawiania treneró, sędziów, kapitanów zespołów itd. Tu jest to wszystko poprzerwacane do góry nogami (ale to tylko szczegóły). Największy mankament jaki zauważyłem, to spikerzy ani razu nie wypowiedzieli nazwy wielunskiego zespołu! Cały czas tylko: zespół z Wielunia, punkt dla Wielunia, Wieluń do boju, atakował wieluniak...itd. Ale przecież nasza drużyna ma nazwę i przede wszytskim tytularnego sponsora, któremu powinno zależec na jak najczęstszym powtarzaniu nazwy.
Ale może za dużo najeździłęm się na Ligę Światową i za bardzo porównuje....
Ale poza tym mecze Siatkarza robią wrażenie, tym bardziej w naszej małej, zupełnie nie funkcjonalnej hali.
Klub kibica jeszcze dodaje kolorytu, oby tylko sie nie rozpad bo kilku nieudanych meczach.
A w sobote Działoszyn czeka
czas trochę odświeżyć ten temacik !!!
w tym sezonie (09/10) składka to 60 zł (mogą być 2 raty), możliwe ubezpieczenie na wyjazdy. Miło by było jak by w WKK zawitała nowa krew !! teraz to +liga więc trzeba pokazać w Polce co to znaczy Wieluński KIBIC !!!
No wlasnie jak z ta skladka? Rozumiem ze na caly sezon? Czy sa jakies ulgi na bilety lub karnety? Jak z wyjazdami? Czy ktos dofinansowuje je? Czy po prostu we wszystkim Klub Kibica musi radzić sobie sam?
tak to czytam i patrze że wy chcecie tylko wstąpić do KK bo jest darmowy wstęp, koszulki i wyjazdy a to na tym nie polega ponieważ trzeba dopingować swoją drużynę przez cały sezon nawet gdy przegrywa !!!
Przepraszam bardzo ale ja chode na mecze Siatkarza od drugiej ligi chodzilem na kazde mecze (chyba że coś mi wypadło). Juz w tamtym roku chciałem wstąpić, ale jakoś się nie mogłem zebrać. A teraz bym sobie pośpiewał i pokibicował razem z Klubem Kibica, bo jak widze to atmosfera jest tam bardzo fajna
Ja rowniez bylem na wiekszosci spotkań. Chyba ze bylem w pracy. Teraz nie mam tego problemu, wiec bede chodzil na wszystkie, jesli mi czas pozwoli! I nie jestem kibicem ktory siedzi i nie poklaszcze, czy nie pokrzyczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum