Tak sobie czytam wypowiedzi. Narzekamy na strone Siatkarza, bo faktycznie na niej nic nie było. Ale tak sobie pomyślałem że ta nowa może dużo lepsza, że chłopak się przyłoży i będziemy mieć z niej satysfakcję, dużo zdjec, tapet na pulpit, moze sprzedaz jakis gadzetow. Duzo by mozna wymyslic. Wszystko zalezy od nowego administratora. Powodzenia wiec zycze. Jak cos to sluze pomoca Dzis mam lepszy humor
Witam forumowiczow, odpowiadając na Wasze wątpliwości jestem bardzo zadowolony, ze ktoś próbuje oceniać nowa stronę Siatkarza. Pochwały niczego nie wnoszą i takich nie oczekuje, a konstruktywna krytyka jest motywem do zrobienia jeszcze czegoś lepszego. Będę bardzo wdzięczny za Wasze uwagi i podpowiedzi. Chciałbym aby cała ta dyskusja została przeniesiona na forum Siatkarza. Z góry dziękuje.
koander
administrator poprzedniej strony tylko "wklejał" art. innych ludzi, sam nic nie robiąc (wywiady itp)
z tego co widzę to obecny administrator robi to samo. Ale żeby nie było, że jestem krytycznie nastawiona to powiem tyle, że strona się dopiero rozkręca i być może będzie lepsza od poprzedniej. Ocenimy po sezonie:) I zobaczymy czy administrator zaspokoi potrzeby kibiców, nie tylko wieluńskich.
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2009-08-08, 06:10
upadłyanioł napisał/a:
strona się dopiero rozkręca i być może będzie lepsza od poprzedniej.
I o to chodzi. Moje posty nie mają na celu usprawiedliwianie kogoś, tylko denerwuje mnie , że ktos zaczyna cos robić ( i to bezinteresownie) a tu juz pojawia się krytyka , że to , że tamto...
Dajcie człowiekowi szansę
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum