Temat miałbyć tylko o Ukraińskich Faszystach/Skrajnych Nacjonalistach - UPA/UON/ SS Galizien co wymordowali wg szacunków od 150-200 tys Polaków.
Idźcie spierać się o prezydenta do innego wątku
Może i Kaczyński zdaje sobie sprawę że Juszczenko jest jedynym pro-zachodnim Ukraińskim politykiem, ale to nie jest wytłumaczenie żeby nie przyjechać na obchody rocznicy czy jakiegokolwiek potępienia działalności UPA i Skrajnych nacjonalistów, którzy zdobywają duże poparcie w zach. Ukrainie.
Temat miałbyć tylko o Ukraińskich Faszystach/Skrajnych Nacjonalistach - UPA/UON/ SS Galizien co wymordowali wg szacunków od 150-200 tys Polaków.
Może i Kaczyński zdaje sobie sprawę że Juszczenko jest jedynym pro-zachodnim Ukraińskim politykiem, ale to nie jest wytłumaczenie żeby nie przyjechać na obchody rocznicy czy jakiegokolwiek potępienia działalności UPA i Skrajnych nacjonalistów, którzy zdobywają duże poparcie w zach. Ukrainie.
Przypominam Ci drogi Mateuszu, że Twój post, który otworzył temat w pewnej części wyglądał tak:
Mateusz napisał/a:
Na co nam taki prezydent? Nie miał odwagi pojechać na uroczystość ku czci pomordowanym Polakom.
Teraz to samo, gdy Juszczenko nobilituje Banderowców, prezydent nic nie robi.
Więc czyżbyś mówił "wypad" sam do siebie?
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2009-08-08, 20:36
Moje dwa grosze ,
Pan Lech Kaczyński jest obecnie panującym prezydentem i na litość trochę szacunku do ńiego i stanowiska przez niego pełnionego . Ciężko napisać Pan Kaczyński ???
. Osobiście nie głosowałem na niego ale to mój prezydent .
Mojej żony dobra przyjaciółka wyszła za Amerykanina , od razu nas uprzedziła przed spotkaniem że zadne dowcipy obrażające obecnego prezydenta stanów są nie do przyjęcia , po prostu wyjdzie z imprezy . A my co ?? kaczyński wypad ???
Miejmy trochę więcej szacunku do samych siebie nie bierzmy przykładu z polityków .
Marszałek Józef Piłsudski nie przyczynił się w jakikolwiek sposób do odzyskania niepodległości przez Polskę ???? Prawda ?? syd . morgoth ??
A w Berezie zginęło 3 miliony jego wrogów , czasami mi ciśnienie skacze jak takie coś czytam .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Przypominam Ci drogi Mateuszu, że Twój post, który otworzył temat w pewnej części wyglądał tak:
Mateusz napisał/a:
Na co nam taki prezydent? Nie miał odwagi pojechać na uroczystość ku czci pomordowanym Polakom.
Teraz to samo, gdy Juszczenko nobilituje Banderowców, prezydent nic nie robi.
Więc czyżbyś mówił "wypad" sam do siebie?
Dobra, mój błąd. Ale tematy PiS v PO też są na forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum