Wieluń
- forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio
Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia
DJ MARIO'S - Mariusz Wysocki
Autor
Wiadomość
mario's
W trakcie przeprowadzki do Wielunia
Pomógł: 3 razy Wiek: 44 Dołączył: 05 Lut 2006 Posty: 1162 Piwa: 1 /4 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-08-14, 00:59
Stokłosik napisał/a: Co do @mario's do cholery jasnej nastepny dj, który sie chwali ile on to za konsoleta nie stoi.
chyba źle to odebrałeś..
Stokłosik napisał/a: Stary w dzisiejszych czasach nie liczy się: ile grasz, kiedy grasz, tylko co grasz i gdzie grasz i co sobą reprezentujesz
zgadzam się z tym w 100% zawsze możesz odwiedzić klub TR i zobaczyć jak jest
Stokłosik napisał/a: A co do wyjazdów stary ja cały czas żyje na hotelach - dosłownie cały czas.
ja to rozumiem i nie odbieram jako chwalenie
Stokłosik napisał/a: odbieram telefony
a ja NIE bo na szkoleniach ciężko
Stokłosik napisał/a: Zamawiasz płacisz
TAK za wykonaną prace !
Pozdrawiam
Wysłany: 2009-08-14, 07:41
mario's napisał/a: chyba źle to odebrałeś..
Odebrałem to dosyć dobrze. Napisałes w poście jakbyś był bogiem na tym terenie w djce. Więcej pokory!
mario's napisał/a: zgadzam się z tym w 100% zawsze możesz odwiedzić klub TR i zobaczyć jak jest
Jakos nie mam ochoty tracić na paliwo i jechac aby zobaczyć Ciebie w akcji. Wystarczy to co słysze od ludzi.
mario's napisał/a: a ja NIE bo na szkoleniach ciężko
Aha 24 godziny na dobe masz szkolenia. Super! Musisz być bardzo mądry, że albo tyle słuchasz kogos albo sam mówisz o tym i je prowadzisz - nie wiem.
mario's napisał/a: TAK za wykonaną prace !
Napisz to jasno i tyle. Ja bym wogóle nie zapłacił jakbym nie miał umowy normalnej... albo chociaż ustnej... a u was nawet takiej nie było.
Proszę nie stosować wycieczek osobistych!
Jaro
_________________Pozdrawiam Serdecznie
Michał Stokłosa
Ostatnio zmieniony przez Jaro 2009-08-14, 08:10, w całości zmieniany 1 raz
Ferbik
Administrator
Pomógł: 143 razy Wiek: 45 Dołączył: 12 Lip 2005 Posty: 15820 Piwa: 107 /205 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-08-14, 09:21
MATRIX , uwierz mi że z tego co piszesz to w ogóle nie znasz tematu. Ja znam temat dość dobrze, ale się nie wypowiadam. A Ty po prostu nie pisz bzdur.
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumMożesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku