Damian Dacewicz to jest warsztat trenerski Mazur + Lozano
Patrzcie na Trefl Gdańsk (II liga- I liga-+Liga) trenerem był W.Kasza i w PL sobie nie poradził ale myślę ze Dacka to nie spotka bo nas zespół różni się od Trefla
Dziś trener Damian Dacewicz ma podpisać nowy kontrakt z klubem tak piszą w Wadomościach Łódzkich a także o możliwości pozyskania Danielem Ferreirą da Silva.
Jest to zawodnik przyjmujący urodzony w 1982r ma 195cm wzrostu w zeszłym sezonie grał w klubie z Bahrajnu wcześniej w Portugalii a także w Hiszpani i Argentynie. Siatkarz mieszka w Hiszpani i takie tez ma obywatelstwo.
Pisze także ze sprawa pozyskania Nathana Robertsa nie jest jeszcze zamknięta. A więc jest jeszcze możliwość ze zagra w naszym klubie ale jak nic nie wiadomo to pewnie wiadomo ze chodzi o kase.
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2009-08-10, 04:24
leinad841 napisał/a:
możliwości pozyskania Danielem Ferreirą da Silva
na 100% jest już zawodnikiem naszego klubu
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
zobaczymy jak się pojawi, na razie ciężko coś prorokować.
kilka asów w lidze katarskie do żadne osiągnięcie pewnie jakby wpuścić kogoś naszej amatorskiej na cały sezon do kataru to też by powycinał parę asów w pierwszej lidze pewnie byłby hitem, ale na +ligę to raczej średniak. i zamiast ściągać do +ligi takich gości lepiej by było gdyby ogrywać naszych młodych zdolnych ;P
mam nadzieję że się mylę i pociągnie grę, szczególnie w ataku
Dzisiaj w godzinach późno popołudniowych przybył do Wielunia wraz ze swoim meneżerem Daniel Ferreira.
Prosto z lotniska udali się na sale treningową, gdzie od 2 tygodni trenuje już drużyna beniaminka PlusLigi pod okiem trenerów Damiana Dacewicza i Roberta Majtyki.
Ze względu na długotrwałą podróż udział w dzisiejszym treningu był niemożliwy. Po przywitaniu się z trenerami i krótkiej rozmowie udał się do jednego z hoteli w Wieluniu.
Jutrzejszy dzień rozpocznie się dla nowego przyjmujacego Siatkarza Wieluń serią badań lekarski i wydolnościowych potwierdzających jego stan zdrowia, a zakończy udziałem w treningu wraz z całym zespołem.
W ten oto sposób Siatkarz Wieluń ma skopmletowany zespół na sezon 2009/2010.
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2009-08-13, 22:11
Mati_w napisał/a:
Dzisiaj w godzinach późno popołudniowych przybył do Wielunia wraz ze swoim meneżerem Daniel Ferreira.
Prosto z lotniska udali się na sale treningową, gdzie od 2 tygodni trenuje już drużyna beniaminka PlusLigi pod okiem trenerów Damiana Dacewicza i Roberta Majtyki.
Ze względu na długotrwałą podróż udział w dzisiejszym treningu był niemożliwy. Po przywitaniu się z trenerami i krótkiej rozmowie udał się do jednego z hoteli w Wieluniu.
Jutrzejszy dzień rozpocznie się dla nowego przyjmujacego Siatkarza Wieluń serią badań lekarski i wydolnościowych potwierdzających jego stan zdrowia, a zakończy udziałem w treningu wraz z całym zespołem.
W ten oto sposób Siatkarz Wieluń ma skopmletowany zespół na sezon 2009/2010.
Może podasz łaskawie, skąd pochodzi ten tekst, bo z całą pewnością nie jest Twój
Nie rozumiem bezmyślnego wklejania cudzych tekstów ( w tym przypadku nawet nie podano źródła tekstu i autora) na tym forum przez różne osoby i brak chociażby jednego własnego zdania komentarza
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum