red-piszesz jak sam mistrz Michnik.W jednym zdaniu zgadzasz się że powinien dotrzymać słowa w drugim -co by to dało?
Dało to że dotrzymał słowa i tylko o to chodzi.
red-piszesz jak sam mistrz Michnik.W jednym zdaniu zgadzasz się że powinien dotrzymać słowa w drugim -co by to dało?
Dało to że dotrzymał słowa i tylko o to chodzi.
Dokładnie to mam na myśli - obiecał więc powinien dotrzymac słowa. Ale w kwestii prywatyzacji stoczni nic to nie zmieni, bo to nie osoba Grada blokuje prywatyzacje.
Mam nadzieję, że pozostawienie ministrem z teką, bez poniesienia konsekwencji za „wiązany” kontrakt: stocznie–gaz, na którym Polska wyszła jak Zabłocki na mydle (gaz mocno przepłaciliśmy,a stoczni nie sprzedaliśmy) będzie skutkować pokazaniem Platformie Obywatelskiej, przez oszukanych Polaków, już nie żółtej lecz czerwonej kartki
http://wiadomosci.onet.pl/2039677,11,item.html
Ja również mam taką nadzieję, jakkolwiek nie dotyczy to "zmiażdżonych (TVN-em, onet-em) umysłów"... .
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 427 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2009-09-09, 11:20
Zygmunt Stary napisał/a:
Cytat:
Mam nadzieję, że pozostawienie ministrem z teką, bez poniesienia konsekwencji za „wiązany” kontrakt: stocznie–gaz, na którym Polska wyszła jak Zabłocki na mydle (gaz mocno przepłaciliśmy,a stoczni nie sprzedaliśmy) będzie skutkować pokazaniem Platformie Obywatelskiej, przez oszukanych Polaków, już nie żółtej lecz czerwonej kartki
http://wiadomosci.onet.pl/2039677,11,item.html
Ja również mam taką nadzieję, jakkolwiek nie dotyczy to "zmiażdżonych (TVN-em, onet-em) umysłów"... .
Ale Zygmuncie, jak tak w ogóle można przejść do porządku dziennego nad tym, że senator PiS założył sobie bloga na portalu takiego - miażdżącego nasze umysły - łże-medium, jakim jest onet? Toż to zdrada narodowa!
_________________ Conversations don't get any better as you get older
Ale Zygmuncie, jak tak w ogóle można przejść do porządku dziennego nad tym, że senator PiS założył sobie bloga na portalu takiego - miażdżącego nasze umysły - łże-medium, jakim jest onet? Toż to zdrada narodowa!
Tak jak i moja pisanina na tym forum...
Chyba więc będę się ograniczał... i tyle OT.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum