R E K L A M A
P O R E K L A M I E

Wieluń - forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio

Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia Strona Główna Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Ferbik
2009-09-16, 17:48
Red vs Cyntia
Autor Wiadomość
Cyntia 
Przejeżdżał przez Wieluń

Wysłany: 2009-09-16, 00:06   Red vs Cyntia

Cytat:
Edukacja mojej osoby nie jest tematem tego watku!
Proponuję wrócic do tematu - posty nie ziązane z watkiem będa usuwane.
I to nie jest złosliwość z mojej strony - raczej troska o przejrzystość dyskusji.
I moja mała dygresja - znajomośc pojęć z zakresu psychologii nie oznacza monopolu na prawdę.
red

Zatem przenieśmy naszą rozmowę do innego tematu. Kiedyś w internecie były modne pojedynki. Niech to będzie coś w tym stylu... Innych proszę o nie wcinanie się.

Cytat:
I moja mała dygresja - znajomośc pojęć z zakresu psychologii nie oznacza monopolu na prawdę.

Słuszna uwaga.
Znajomość pewnych pojęć z zakresu psychologii automatycznie nie daje monopolu na prawdę, jednakże znajomość psychologii pozwala lepiej zrozumieć samego siebie i uniknąć szeregu błędów, które są jakoby zaprogramowane w człowieku. Wiedząc w jakie pułapki możesz wpaść tak łatwo w nie nie wpadniesz. Zgoda? :D

Dobrze jest poznać te pułapki. Zgoda?

Mam do Ciebie Red teraz dwa pytania. Mam nadzieję, że udzielisz mi na nie odpowiedzi.

Czy można manipulować ludźmi?
Czy człowiek, który ulega manipulacji jest jej świadomy?

:grin:
Postaw piwo autorowi tego posta

Leveile Soleile 
W trakcie przeprowadzki do Wielunia

Pomogła: 4 razy
Piwa: 12/27
Wysłany: 2009-09-16, 00:13   

Cyntia,skończ już, bo to sie zrobiło 'niesmaczne'. Ten wątek i tak będzie zamknięty i doskonale o tym wiesz. :roll:

Cyntia 
Przejeżdżał przez Wieluń

Wysłany: 2009-09-16, 00:39   

Leveile Soleile napisał/a:
Cyntia,skończ już, bo to sie zrobiło 'niesmaczne'. Ten wątek i tak będzie zamknięty i doskonale o tym wiesz. :roll:

Zamknięcie będzie oznaczało tchórzostwo. A pojedynki internetowe były kiedyś w modzie i wcale nie są "niesmaczne". Red dostał rękawicą, kobiecą rękawicą, co oznacza, że został wyzwany na pojedynek. Mam nadzieję, że stanie do walki jak mężczyzna. W internecie możemy się trochę potłuc. :grin:

Rio Bravo

:D

red 
Moderator

Piwa: 68/22
Wysłany: 2009-09-16, 17:41   

Cyntia, nie mam zamiaru brac udziału w jakis pojedynkach, gdyż nie za bardzo wiem co one miałyby udowodnić. Poza tym:
po pierwsze - nie jest to dział do takich rzeczy,
po drugie - nie mam zamiaru dyskutowac o psychologii skoro się na tym nie znam. podobnie jak ja nie będe prowadził dyskusji na temat prawa z kompletnym laikiem.
po trzecie - tak jak mówiłem - nie wiem czemu miałby służyc taki "pojedynek". Udowodnieniu, że PIS jest lepsze od PO? Bez sensu...

Jako ciekawostke moge podac, że znam matematyka, który potrafi przeprowadzic pozornie prawidłowy i logiczny wywód, z którego wynika, że... 1=0 :D

Cyntia 
Przejeżdżał przez Wieluń

Wysłany: 2009-09-16, 17:48   

Może i masz rację. :grin:

Skasujcie ten temat, jeśli można prosić.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi