Wysłany: 2009-06-13, 12:11 Jak dobrać odpowiedni stanik? :)
Dziewczyny, odkryłam, że mam o dwa rozmiary wiekszy biust niż przypuszczałam. Wiem, że brzmi to co najmniej dziwnie, ale o ile jeszcze nie widziałyście tej strony, same się przekonancie, że tak naprawdę macie większy niż myslicie. Poza tym, można się dowiedzieć jak dobrać odpowiedni stanik,sama wypróbowałam (zapinając sie ciaśniej i rzeczywiście okazało się, że powinnam mieć większy, jak wszystko ładnie poukładałam , to stwierdziłam, że nie najlepiej wybierałam staniki.
Po przejrzeniu tych stronek, stwierdzam, ze dobrze dobieram stanik ani nic mi się nie wylewa ( w sumie nie ma co hahhahaah), ani nie mam luzu w biustonoszu
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Ahaaa, łee,to to Glizdo, możesz usunąć ten temat?Bo i tak wiecie o co chodzi. też wczesniej wiedziałam,że trzeba dobrze dopasowywać biustonosz,ale nie wiedziałam, ze powinnam nosić dwa rozmiary wiekszy i z węższym obwodem.
To niesamowite, jakie cuda może zdziałać dobrze dobrany biustonosz. Piersi stają się jędrniejsze i większe (migrują z pleców w odpowiednie miejsce).
Dokładnie.
Zastanawiam sie czy gdzieś w Wieluniu są tego typu staniki np. 70 E??Skoro ma być większa miseczka,a mniejszy obwód. Pytałam sie w jednym sklepiku, to babka na mnie spojrzała zdziwiona. Można zamówić przez internet, ale wiadomo-lepiej przymierzyć najpierw.
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 07 Mar 2006 Posty: 464 Skąd: prawie Wieluń
Wysłany: 2009-09-16, 18:11
Niestety, zazwyczaj dziwnie patrzą. I w tym momencie to nie nam powinno być głupio...
Na pewno lepiej przymierzyć najpierw, ale większość sklepów internetowych na szczęście daje możliwość wymiany lub zwrotu towaru.
Pomogła: 18 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Lut 2006 Posty: 1016 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-09-16, 18:58
Leveile Soleile napisał/a:
Magduś napisał/a:
To niesamowite, jakie cuda może zdziałać dobrze dobrany biustonosz. Piersi stają się jędrniejsze i większe (migrują z pleców w odpowiednie miejsce).
Dokładnie.
Zastanawiam sie czy gdzieś w Wieluniu są tego typu staniki np. 70 E??Skoro ma być większa miseczka,a mniejszy obwód. Pytałam sie w jednym sklepiku, to babka na mnie spojrzała zdziwiona. Można zamówić przez internet, ale wiadomo-lepiej przymierzyć najpierw.
ja szukałam 75D i były pojedyńcze egzemplarze, nie za ładne i w kosmicznych cenach
_________________ W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nierozsądne działanie.
Zastanawiam sie czy gdzieś w Wieluniu są tego typu staniki np. 70 E
A jakże, są!! Na ul.Śląskiej. Idąc od placu w stronę krzyżówki, przed światłami. Jest to mały sklepik firmy Dalia. Mierzyłam tam 65E i 70 D, jest duzy wybór kolorów i fasonów, no i fachowa obsługa. Polecam
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum