Wysłany: 2009-09-16, 21:00 Typy Kobiet I Sposoby Podrywu
Cytat:
Typy Kobiet I Sposoby Podrywu
Posted by admin
Hej:) Na wstępie pragnę zaznaczyć, że darzę Twa osobę wielkim
szacunkiem. Już nawet ilość oraz jakość kobiet, które wystąpiły w
Twym życiu nie imponują mi tak jak Twa wiedza i skuteczny sposób jej
przekazania.
Cel mojego prosta to prośba o wstępne opisanie, stworzenie bardzo
ogólnych profili dziewczyn najczęściej występujących w złożonej
społeczności kobiet. Zdaję sobie świetnie sprawę, że każda kobieta
jest inna ale wydaje mi się, że mógłbyś stworzyć co najmniej 5 takich
typów i je opisać. Na przykład ogólna charakterystyka typowej zimnej
suki, imprezowiczki, a na przykład charakterystyka wymagającej, mocno
stąpającej po ziemi realistki.Chodzi mi o przypisanie każdemu z typów
kilku zwykle powtarzających się elementów np. jaki ubiór, makijaż,
słownictwo, miejsca spędzania wolnego czasu. Myślę, że jakbyś dobrze
przypomniał sobie 5 bardzo charakterystycznych, a zarazem rożnych od
siebie kobiet, a następnie przypominał sobie ich atrybuty to mógłbyś
mi pomóc. Wszak doświadczenie w tych sprawach masz ogromne. Kiedyś w jednej
książce z dziedziny NLS napotkałem na takie opisane typy kobiet ale
zaledwie ułamek informacji pamiętam i tytułu publikacji także nie
kojarzę.
Podsumowując treść mojej prośby mam nadzieję, że udzielone przez
Ciebie informacje pozwolą mi na szybkie określenie typu kobiety zanim
jeszcze podejdę i otworze. Czasami chybiam, więc imprezowiczkom funduję
zbyt ambitne tematy, a z kolei realistki nie podążają za moim poczuciem
humoru i lightowym podejściem do życia. Zripostujesz, że są pewne
utarte schematy, które zadziałają na każdy typ kobiety jak np. dominacja,
poczucie humoru i niekonwencjonalne rozpoczęcie rozmowy itp. Wydaje mi
się, że pewniej bym się czuł podchodząc do kobiety z pewną wiedzą o
niej samej.
Witam…Mówisz masz.
Mam lepszy sposób na takie sytuacje - ja wyciągam w ciągu 3-5minut rozmowy wartości jakie w sobie ceni, a później je przekazuje w rozmowie. Tylko nie możesz tego robić na siłę i musisz pokazać jej, że masz własne wartości, silniejsze od niej.
(Uwaga: to tylko moje spostrzeżenia i opinie)
1. Typ Imprezowy:
Cechy charakterystyczne: lubi alkohol, nie są jej obce narkotyki, najczęściej pali papierosy, jej dewiza życiowa “Carpe Diem”.
Rodzaj muzyki: najczęściej słucha techno, trans, hardstyle, muzyka elektroniczna
Jak rozpoznać?: Zapytaj, czy często imprezuje/jeździ do klubu/bywa w takich miejscach. Bardzo otwarcie mówi o seksie, przygodach seksualnych, dobrze reaguje na dotyk
2. Typ Romantyczka
Cechy charakterystyczne: najczęściej unika głośnych imprez i używek. Miłe i ciepłe uosobienie. Czeka na księcia z bajki. Ma disneyowskie wyobrażenie o związkach.
Sposób ubioru: Najczęściej wybiera dżinsy zamiast sukienek. Uwaga: tutaj ubiór jest tematem śliskim. Często może ubierać się jak panna imprezowa.
Ulubione zajęcie: jest mało spontaniczna, lubi planować każdy wyjazd, co nie oznacza, że nie lubi zwiedzać. Słucha często muzyki bardziej spokojnej: rock, wolnej, r’n'b. Wolny czas poświęca raczej na spotkania, ze znajomymi.
Jak rozpoznać?: ceni sobie wartości takie jak rodzina, miłość, ognisko domowe, plany na przyszłość
3. Nimfomanki
Cechy charakterystyczne: żyje seksem. Seks jest dla niej obsesją. Miała wiele przygód seksualnych. Czasem sama prowokuje dotyk, pieszczoty.
Sposób ubioru: Każdy! Bardzo często prowokujący, mocny makijaż, uwidoczniony dekolt
Jak rozpoznać: jeżeli dziewczyna wspomina o przygodach seksualnych, o tym, że jest biseksualna, lub bardzo szybko schodzi na tematy seksualne, sprawdź czy masz prezerwatywy.
4. Zołza
Cechy charakterystyczne: Ma tendencje do marudzenia, jest często roztargniona, spóźnia się, denerwuje, kłóci się o wszystko, lubi dominować.
Styl ubioru: każdy
Jak rozpoznać: gdy mówisz coś zabawnego, albo lekko aroganckiego (bez obrażania jej), a ona się denerwuje, strzela fochy o nic, bądź czujny. To najgorszy typ kobiet. Kosztują wiele nerwów i są toksyczne.
5. Biznes Women
Cechy charakterystyczne: ambitne, dążące do celu, konsekwentne
Styl ubioru: elegancki lub każdy
Jak rozpoznać: ma dużo cech męskich, chodź może być seksowna. Nie daje sobie dmuchać w kaszę, ponieważ bardzo dobrze zna swoją wartość. Potrzebuje mężczyzny, który nie będzie robił jej awantur o sukcesy i nie będzie czuł się gorszy, gdy będzie pięła się po drabinach kariery. Najczęściej była w wielu miejscach, zna wielu wpływowych ludzi i ma ambitne plany na przyszłość.
6. Marzycielka
Cechy charakterystyczne: Wydaje jej się, że pewnego dnia wiele się zmieni. Jest bardzo podobna do biznes women, ale w przeciwieństwie do niej nie wykazuje cech charakteru, które pomogłyby jej osiągnąć sukces.
7. Barbi
Cechy charakterystyczne: mocny makijaż, seksowny ubiór i pusto w głowie. Dla niej liczą się pieniądze, stan twojego konta, twój prestiż i samochód. Możesz jej dużo wmówić, jest łatwowierna.
8. Matka-Polka
Cechy charakterystyczne: traktuje mężczyznę jak swojego syna. Mówi co ma robić, co mówić i jak się zachowywać. Do tego brakuje jej spontaniczności. Z drugiej strony gotuje, sprząta, pierze i opiekuje się facetem (aż za bardzo).
9. Flirciara
Cechy charakterystyczne: bardzo dobrze wie co działa na mężczyzn i jak ich rozkochać, a potem porzucić. Jej przyjemność sprawia sam proces uwodzenia, a potem fakt, że mężczyźni za nią biegają. Łatwo ją poderwać będąc dla niej ciągle niedostępnym i nieprzewidywalnym.
10. MiX- takie kobiety spotkasz najczęściej. Musisz dowiedzieć się, która natura jej jest dominująca i tak ją uwodzić. Z drugiej strony możesz wydobywać z niej cechy, które cenisz i je doceniać.
Takich typów jest setki. Ja mam 2 podziały: emocjonalne i imprezowe. Dla jednych stajesz się romantycznym draniem, a dla drugich przygodowym i nieprzewidywalnym facetem. Z drugiej strony wiele kobiet jest zarówno emocjonalna jak i imprezowa.
Mówię Ci lepiej wydobywać wartości, które ceni, a następnie jej sprzedawać w historiach, które opowiadasz jako swoje. Wbrew pozorom łatwo się, to robi, ale to jest zagadnienie na kolejny post.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum