Są strony n których możesz zrobić swoją ankietę a na koniec pokaże Ci wyniki, podliczy co i jak i w ogóle wykona połowę pracy za Ciebie;) Jedyny minus to to, że ankiety muszą być wypełnione przez internet.
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Ankiety bede miała w poniedziałek wypełnione bo musze to na terenie wielunia niby zrobic....niestety bede miała jedynie 4 ankiety z ok 30 ;P ale nauczyciele z mojej szkoły mowią że te wyniki to sie pod siebie robi...pod swoje założenia....i chodzi mi o to żeby ktoś mi pomógł to zrobić. Mam przykładowe prace koleżanek które robiły to u mojej promotorki i wystarczy na tej podstawie....jednak mi została jeszcze cała metodologia do napisania i chciałabym zeby z tymi ankietami ktos mi pomógł,bo sie nie wyrobie mam trochę ponad tydzien do oddania pracy;/
Ankiety bede miała w poniedziałek wypełnione bo musze to na terenie wielunia niby zrobic....niestety bede miała jedynie 4 ankiety z ok 30 ;P ale nauczyciele z mojej szkoły mowią że te wyniki to sie pod siebie robi...pod swoje założenia....i chodzi mi o to żeby ktoś mi pomógł to zrobić. Mam przykładowe prace koleżanek które robiły to u mojej promotorki i wystarczy na tej podstawie....jednak mi została jeszcze cała metodologia do napisania i chciałabym zeby z tymi ankietami ktos mi pomógł,bo sie nie wyrobie mam trochę ponad tydzien do oddania pracy;/
Oj to już kombinatoryka . "Stworzyć", wypełnić, podliczyć wyniki ankiety- mogę pomóc, ale nie w tym o czym Ty piszesz.
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-09-18, 11:41
Od razu kombinatoryka... polska rzeczywistość uniwersytecka. Jak się chce mieć tylu magistrów to się skutecznie obniża poprzeczkę żeby więcej osób zdołało ją przeskoczyć. A że w końcu poprzeczka leży na ziemi... cóż...
Oczywiście to duże uogólnienie. I są promotorzy którzy czegoś tam wymagają. Są magistranci piszący wartościowe prace. Nieliczne wyjątki potwierdzające regułę...
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
ourson ja na 4 roku byłam już po badaniach, na koniec czwartego roku miałam oddać część empiryczną. Mam teraz cały rok na pisanie teorii. Na starcie miałam powiedziane, że moje wyniki będą użyteczne dla promotora. W zamian uzyskałam pomoc przy obliczeniach statystycznych. Już na początku 4 roku dostałam informację, że jeśli nie obronię się w czerwcu, to mam ocenę niżej.
Nie sądze,żeby przez to moja praca była mniej wartościowa, ale nieważne.
Inaczej zrobić nie zdołam do końca września....i tak dzisiaj nie rozdałam ani jednej ankiety, gdyż dyrektorzy przedszkoli (wśród których miałam rozdać ankiety) są nieobecni z powodu jakiejś konferencji, która potrwa do czwartku....;/ Więc jak niby inaczej mam uzyskać dane w ankiecie, jeśli nie mam kogo "badać"?
Też miałam prace bronić dopiero za rok, jednak dowiedziałam się wczoraj,że mimo to muszę oddać ją do końca września....inaczej nie uzyskam wpisu i będę musiała powtarzać 3rok ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum