Aż się zdziwiłem po wejściu w podforum Spotkania - wszystkie tematy pozamykane.
Wypadałoby jednak pozostawić chociaż jeden wątek otwarty, gdzie ewentualnie ktoś z doświadczonych już organizatorów zaproponowałby jakiś kolejny termin & miejsce spotkania :>
Można to nazwać wątkiem przyszłościowym, przynajmniej póki mamy co mamy za oknem :D
Wiesz Arch, pierwszy spot był, temat zamknięty, drugi temat jak widzisz był 16-stego, też juz po dacie więc zamknięty. Skoro już doszliśmy do kolejnego wątku spotkań, proponuję go tu pociągnąć, tak więc propozycje dotyczące najbliższego spotkania forumowiczów uważam za otwarte
Ja proponuje wstrzymac się do lutego. 1-2 mam ostatnie egzaminy. Więc jak zjadę do Wielunia, z miła chęcią się z Wami zobacze . ( u jejeje jak sie słodko zrobiło)
Pomógł: 10 razy Wiek: 43 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-01-26, 13:12
zróbcie po 10 - mam wtedy urlopik!!!
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum