Wysłany: 2009-09-22, 18:22 gdzie kupic gaz pieprzowy
Moja dziewczyna wraca z pracy późnymi wieczorami, o tym, że jest niebepiecznei na niektorych ul wielunia pisze juz wiele osob na innych watkach. kilka razy "miala okazje" spotkac sie z nieprzyjemnymi Panami w zwiazku z tym dla bezpieczenstwa chce jej kupic taki wynalazek jak w temacie. ktos zna odpowiedz pytanie jak w temacie?
Ja polecam sklepy internetowe, ale jak chcesz w Wieluniu to wydaje mi się, że w Szóstaku przy ul. św Barbary powinni mieć takie cudo, osobiście też posiadam
Wysłany: 2009-09-22, 21:30
wlasnie chcialbym kupic na miejscu, bo szkoda mi kasy na oplaty pocztowe i czasu na czekanie, tym bardziej ze ona pracuje codziennie i codziennie wraca. Powiedz mi prosze dokladnie gdzie jest ten sklep na sw barbary? albo moze ktos zna jeszcze jakies inne miejsca?
Zdecydowanie odradzam ten gaz, jak również podobny produkt z tejj serii: tw 1000. Ciężko opisywać jego działanie gdyż właściwie nie zadziałał, można powiedzieć, że brzydko pachnie, jednak nie pozbawi napastnika możliwości ataku. Odradzam także ze względu na zbyt małą pojemność.
Cytat:
Szkoda kasy na ten badziewny gaz. Bardzo słaby testowałem na sobie pryskając na rękę następnie wtarłem sobie w twarz. Piekł przez około 2 minuty i nic więcej poza zaczerwienieniem oczu i twarzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum