Właśnie, ciekawe jak to jest z tymi obwodami. Mi wyszło, że powinnam nosić 65 w obwodzie,a noszę 75 i nie wyobrażam sobie mniejszego. Ale w koncu jeśli miseczka będzie większa, to może obwód będzie mógł być mniejszy.
No dziwne, wiem, ale naprawdę 70 u mnie to za mało w staniku,natomiast 75 jest ok.
Moze te staniki jakieś dziwne. Trzeba będzie kupić wreszcie porządny z dobra rozmiarówką.
Mi wyszło, że powinnam nosić 65 w obwodzie,a noszę 75 i nie wyobrażam sobie mniejszego
A ja tez nie wierzyłam. Zawsze te 75, nawet nie wiedziałam ze jest 70 a juz na pewno nie 65. Tez mi wyszło 65 ale na pierwszy raz nie szalałam i wzięłam 70. Po miesiącu widzę, że mogę popróbować 65 i oczywiście większą miseczkę. Zobaczymy co ja upoluję
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Akirus, no to teraz nabrałam jeszcze większej chętki na zakup porządnego stanika Niestety też czekam dopiero na kaskę, tak jak Magduś, wtedy poszaleję ze stanikiem
No i byłam w Himpie dzisiaj. Pani bardzo miła, rzeczywiście zna sie na rzeczy, nawet nie musiałam podawać drugiego rozmiaru, bo zapytała tylko o rozmiar jaki zazwyczaj noszę i podała mi wymiar dokładnie taki, jaki powinnam nosić - dodam, że wyszedł dokładnie taki sam jak w kalkulatorze w internecie.
No i kupiłam. Jest super, dziewczyny, naprawdę warto kupić dobry biustonosz, niewiarygodna różnica.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum