Wysłany: 2005-07-22, 07:24 Ciepła woda, a raczej jej brak
Mówcie co chcecie, ale tyle lat już to trwa a ja jeszcze się nie przyzwyczaiłam. 2 tygodnie bez ciepłej wody to udręka. Mogliby chociaż osiedlami ją wyłączać. A tak.... albo zostaje jeździć do babci poza Wieluń, albo grzać tą wodę. Swoją drogą to chyba bardziej współczuję tym, którzy mają sam prysznic, bez wanny....
Do Uni weszliśmy niedawno, a wode ciepłą w okresie letnim wyłączają od kiedy tylko pamiętam - myślę, że długooooo jeszcze potrwa zanim tej udręki nie będziemy już przeżywać, lecz wcześniej czeka nas generalna wymiana magistrali ciepłowniczej (a nie sezonowa modernizacja starej ).
Już mnie to zaczyna męczyć ... Chociażby z tego powodu: Na dworze zimno to w domu też... Wchodzi się do łazienki a tam chłodnie można zrobić... Ciepłej wody w rurkach nie ma to lodówa jest... Aż nie chce mi sie tam wchodzić Hehe Ale mam nadzieje że jutro albo dziś wieczorem już włączą tą upragnioną wodę! (bynajmniej tak przeważnie co roku było )
Wszedzie - rury trzeba czyscic chyba ze lubisz sie myc w czarnej wodzie Ale patrzac na to co sie dzieje w Wieluniu w tym roku pewnie troszke wiecej im to zajmie nizeli 2 tyg
[ Dodano: 2005-07-22, 20:25 ]
FERBIK ALE TY P.......... Z TA UNIA - NA JAKIS KURS SIE ZAPISALES CZY CO ??
POLSKA TO JEST PIEKNY KRAJ
Combit, kto tu mowil, ze z tego kraju chce wyjezdzac ??
A teraz sie takim patriota robisz ??
Ja po prostu pisze prawde a ty z LPRu jestes od giertycha czy co ?
Hehe cieszyłam się jak dziecko gdy sie dowiedziałam że jest woda... Wreszcie - ukochana, upragniona woda
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-07-26, 16:46
MaRtUsIcAaA napisał/a:
Hehe cieszyłam się jak dziecko gdy sie dowiedziałam że jest woda... Wreszcie - ukochana, upragniona woda
He, no w końcu człowiek jest tak stworzony, że bez wody było by ciężko mu żyć, nie ma się co dziwić
Hm. Jeśli chodzi o mnie, to przyjąłem to normalnie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum