Nie wiem czy ktoś czytał słowa "kapitana" naszych kopaczy przed meczem ze Słowacją: niech nas Słoweńcy jakoś zmobilizują.... Żeby zawodowemu piłkarzowi się chciało chcieć w koszulce z orłem na piersi, to jakiś inny związek ma go "zdopingować"!!!!
Powinien na zbity pysk wylecieć z kadry!!!
Zaorać cały związek!!! Wywalić wszystkich pseudokopaczy i stworzyć zupełnie nowe, zdrowe struktury polskiej kopanej. A w ogóle to ostatnio mam wielkie obrzydzenie do kopanej. I nie wiem skąd cały czas bierze się uwielbienie do tej dyscypliny.... Na jakimkolwiek portalu 80% wiadomości to o kopaczach...
W Wyborczej też kilka pierwszych stron dodatku Sport - kopacze...
A jestem ciekaw czy nasz związek siatkarski też musiał jakoś specjalnie motywować Holenderki, żeby te w ostatnim meczu grupowym ograły Rosję? Czy może w tej dyscyplinie istnieje coś takiego jak czysta gra sportowa?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum