Wysłany: 2009-10-18, 20:58 Gdzie się wybrać na szczupaka ?
Witam mam pytanie czy ma ktos jakies sprawdzone dobre miejsce na spining gdzie oczywiscie idzie nie tylko porzucać ale i cos zlowic ": ja bylem kilka razy na prosnie , na warcie i tylko na prosnie jedna mala "40-dziestka" ktora zaraz poszla spowrotem do wody... na warcie....okolice przywoz , krzeczow , toporow...strata czasu...
bylem w tamtym tygodniu na " oczku " kilka ploci "gorące osiemnastki" hehe 2 okonie i jeden jaz lecz nie mial wymiaru......kiepskie miejsce mialem bo dojechalem tam o godz 9 i bylo juz 12 samochodów... na spining nie sprawdzalem bo by mnie zjedli zywcem ;]
kiepskie miejsce mialem bo dojechalem tam o godz 9 i bylo juz 12 samochodów...
Najbardziej śmieszą mnie ci, co jeżdżą tam nawet na nocki
Niektórzy tam uważają, że są właścicielami miejsc
12 aut to jeszcze mało Kiedyś byłem, to naliczyłem 22 Istna giełda samochodowa
jaguar87 napisał/a:
na spining nie sprawdzalem bo by mnie zjedli zywcem ;]
hehe dokladnie... " miesiarze " nie mowie ze ryb sie nie je ale bez przesady... jeszcze troche to w krzeczowie plocie sie zaczna.... ale jak zwykle nie bedzie gdzie sie wcisnac... bo tam to na tel sie umawiaja ja schodze to przyjedz to wejdziesz...masakra... a na cukrowni bywasz?
Nie byłem, wybierałem się, ale jakoś nigdy nie dotarłem Za to mój kolega mówił, że karasi złocistych zatrzęsienie Tylko tam jest jedno miejsce, gdzie można dojść w miarę do wody, reszta zarośnięta tatarakiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum