mBank bo internetowy.
Podobnie inteligo chociaż to raczej część PKO BP S.A. którego akurat nie nazwałbym nowoczesnym. Z drugiej strony mBank to część BRE BANKu...
I bądź tu mądry
Drogie? Prowadzenie konta za darmo, jeśli saldo miesięczne trzyma się powyżej 100zł Przelewy 0.99. Fakt, że mBank darmowy, ale jakoś Inteligo bardziej profesjonalne dla mnie jeśli chodzi o wykonanie serwisu i dużo bardziej intuicyjne, co najlepsze dostałem 50zł na konto po narośnięciu odsetek w wysokości 1zł, jak również kolega, który mi polecił Inteligo.
Pomógł: 15 razy Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 659 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-11-23, 17:27
wieluniak20 napisał/a:
inteligo drogie
Już Ferbik większość powiedział... Od prawie 2 lat mam konto w Inteligo, nigdy opłaty miesięczne (oczywiście za prowadzenie rachunku a nie np. przelew do innego banku) nie przekroczyły złotówki...
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2009-11-23, 17:53
Trudno odpowiedzieć na to pytanie przy obecnej ilości banków na rynku. Nie sądzę aby przeciętny klient miał styczność z więcej niż 3-4 bankami. Elektroniczny dostęp do konta oferuje praktycznie każdy bank w Polsce. Pionierem był mbank i chyba dlatego postawiłbym na tą markę.
Obecnie poprzez stronę www Mbanku nie tylko można robić przelewy ale i zawrzeć bez wychodzenia z domu ubezpieczenie OC i AC samochodu, ubezpieczyć dom czy mieszkanie, kupować i sprzedawać akcje, obligacje, przystąpić do OFE, doładować telefon czy zrobić zakupy w atrakcyjnej cenie w mshopie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum